Hotel Sport

Hodnotenie: 3/5

Taliansko, Santa Caterina

Pre tento hotel nie sú k dispozícii žiadne ponuky

Vybrať iný hotel

Podobné hotely v tejto lokalite

Sledujte predpokladaný vývoj cien v nasledujúcich mesiacoch

Vyberte si termín

Neoficiálny popis ubytovanie

Číslo hotela: 7 067

Poloha

Veľmi obľúbený, menší horský hotel je situovaný v samom srdci malebného strediska Santa Caterina, len 100 m do rovnomenného skiareálu. Zastávka skibusu (Santa Caterina-Bormio) sa nachádza 50 m od ubytovania. Nákupné možnosti a zábavu majú hostia v bezprostrednej blízkosti ubytovania (obchody, reštaurácie, požičovne lyží a lyžiarskeho vybavenia, turistické atrakcie, bežecké trasy, cyklotrasy) alebo v živším Bormiu, ktoré je pohodlne dostupné miestnou dopravou. Vzdialenosť z Prahy je 700 km.

Vybavenie

Jeden z najobľúbenejších hotelov v oblasti ponúka ubytovanie v novo zrekonštruovanej trojposchodovej budove, postavenej v typicky alpskom štýle. Klientom je k dispozícii štýlová vstupná hala s recepciou, trezory, turistickými informáciami a lobby barom, hlavná reštaurácia, vinotéka, WiFi pripojenie (v spoločných priestoroch zadarmo), spoločenská miestnosť so satelitnou TV, úschovňa batožiny, úschovňa lyží a lyžiarskeho vybavenia a parkovisko.

Ubytovanie

Štýlovo zariadené, priestranné dvojlôžkové izby s možnosťou až dvoch prísteliek sú vybavené sociálnym zariadením (sprcha alebo vaňa, toaleta, fén), kúrením, satelitný TV, trezorom a niektoré balkónom. Detská postieľka a vysoká jedálenská stolička je k dispozícii na vyžiadanie (za poplatok). WiFi pripojenie je k dispozícii zdarma. Izby sú nefajčiarske. Hotel umožňuje ubytovanie s malým domácim miláčikom (na vyžiadanie, za poplatok).

Strava

Polpenzia obnáša raňajky podávané formou bohatého bufetu a servírované večere (3 teplé predjedlá, 3 hlavné jedlá, studený predkrm, šalátový bufet, dezert, ovocie alebo syry, nápoje za poplatok). Hotel organizuje 1 x týždenne tematickú večeru podávanú formou bohatého bufetu (vrátane nápojov).

Služby

Útulný horský hotel si získava svojich hostí vynikajúcou kuchyňou, polohou v blízkosti zábavných i športových možností, komfortným ubytovaním aj priateľskou rodinnou atmosférou. Organizuje pravidelné tematické večere s ochutnávkou tradičných špecialít. Milovníci dobrého vína ocenia pestru ponuku hotelovej vinotéky. Okolie hotela ponúka množstvo aktivít v letnej i zimnej sezóne (zjazdové trate, bežecké stopy, cyklotrasy, trasy pre pešiu turistiku či nordic walking, tenis, minigolf). V neďalekom Bormiu môžu hostia navštíviť svetoznáme termálne kúpele či plavecký bazén.

Služby za poplatek

Ubytovanie so psom, detská postieľka, nápoje pri večeri, pobytová taxa, skipasy.

Informácie o hoteli

  • Vzdialenosť od pláže Pláž 50 m
  • Vzdialenosť od centra mesta Centrum 0 m
  • Vzdialenosť od zjazdovky Zjazdovka 200 m
  • Klimatizácia Klimatizácia áno
  • Lehátka a slnečníky pri bazéne zadarmo Lehátka a slnečníky pri bazéne zadarmo áno
  • TV TV áno
  • Minibar Minibar áno
  • Fitness Fitness áno
  • Wifi zadarmo Wifi zadarmo áno

Nenašli ste zájazd, ktorý by spĺňal všetky vaše priania?

Zavolajte nám alebo spusťte live chat a my vám zabezpečíme dovolenku, na ktorú budete ešte dlho spomínať.

Sme k dispozícii Po-Pia 7:00-22:00, So-Ne 8:00-22:00.

+421 2 3221 0451

Načítam

Načítavam mapu a popis lokality...