Invia predstavuje novú kampaň s hlavným motívom "Radosť začína u nás"

Cestovná agentúra Invia prichádza so svojou silnou komunikačnou kampaňou s názvom "Radosť začína u nás", ktorá má za cieľ priniesť radosť a nadšenie prostredníctvom nezabudnuteľných dovolenkových zážitkov.  

https://www.youtube.com/watch?v=iSHTaLl_gsw 

Kreatívny koncept 

Dovolenka snov v televíznom spote však prebieha inak, ako sú diváci bežne zvyknutí. Celý spot je zostrihaný retrospektívne- odzadu. Kampaň sprevádzaná vzrušujúcim odpočítavaním začína dovolenkovou zábavou na pláži a ďalej pokračuje cez prílet, let, odlet, zbalenie kufra až po moment, keď všetko začne: kliknutie na tlačidlo rezervácie. Očakávanie je tá najkrajšia radosť, alebo jednoducho povedané: "Radosť začína u nás". 

Srdcom sú dva spoty, jeden zameraný na páry a druhý na rodiny s deťmi. Kampaň počas prvého pol roku nájdete v rôznych formátoch a dĺžkach v televízii, rádiu, YouTube a na rôznych sociálnych sieťach. 

Zo zákulisia 

Natáčanie a fotenie reklamných spotov prebehlo v exotickom prostredí Spojených arabských emirátov, konkrétne v Abu Dhabí. Režijnú taktovku nad spotmi prevzal renomovaný rakúsky režisér Thomas W. Kiennast v spolupráci s miestnou dubajskou produkciou Epic Films, ktorá má na konte aj spoluprácu na nedávnom veľkofilme Duna. 

Zaujímavosť 

Invia Group, vedúca cestovná agentúra v strednej a východnej Európe, sa snaží prinášať klientom tie najkrajšie dovolenkové zážitky už viac ako 20 rokov. Kampaň "Radosť začína u nás" predstavuje míľnik v histórii Invia Group, keďže ide o prvú kampaň, ktorá beží v rovnakých spotoch vo všetkých 7 európskych krajinách, kde skupina Invia Group pôsobí - Česko, Slovensko, Maďarsko, Poľsko, Nemecko, Rakúsko a Švajčiarsko. 

Publikované: 01.02.2024