Odleťte v zime do tropického raja! S priamymi letmi zo Slovenska máte exotiku na dosah.

Cestovanie do exotických kútov sveta sa tento rok pre mnohých Slovákov stalo omnoho dostupnejším. S novými priamymi linkami z bratislavského letiska si užijete nezabudnuteľný pobyt vo Vietname, Kube, Bahrajne, Emirátoch i a iných exotických miestach.  

„Sme nadšení, že môžeme našim klientom ponúknuť jednoduchšie, pohodlnejšie a cenovo dostupnejšie možnosti cestovania do exotiky,“ povedala obchodná riaditeľka Invia Zuzana Juralová. ,S rastúcou ponukou očakávame aj rastúci záujem.“ 

Dominikánska republika, Kuba a Vietnam 

Historicky prvý krát z bratislavského letiska poletí najmodernejšie a najúspornejšie lietadlo strednej veľkosti Airbus A350-900 v spolupráci s španielskymi aerolinkami World2fly. Klienti budú mať možnosť v maximálnom pohodlí vycestovať na temperamentnú Kubu, fascinujúcu Dominikánsku republiku a spoznávať vietnamský ostrov Phu Quoc.  

Luxusný Bahrajn 

Milovníkov luxusu a kvalitných služieb poteší nová destinácia Bahrajn, ktorá svoju sezónu odštartuje od októbra 2023 a to pravidelnými linkami dvakrát týždenne. Priemerná dĺžka letu je len 5 hodín, čo z neho robí druhú najbližšiu exotickú destináciu, hneď po Egypte. Čakajú na vás krištáľovo čisté vody, piesočnaté pobrežia a kvalitné služby v tých najluxusnejších hoteloch.  

Spojené arabské emiráty 

Obľúbená destinácia minulej zimnej sezóny Spojené arabské emiráty aj tento rok poskytne klientom dokonalý relax vhodný nielen pre páry ale aj rodiny s deťmi či seniorov. Oslní vás umelo vybudované súostrovia a široké piesočné pláže, špičkovo vybavené hotely a zážitky, ktoré inde, než v Emirátoch nenájdete. 

Dobrodružstvo na Zanzibare 

Ak túžite po niečom ešte exotickom, letová spoločnosť Smartwings vás pozýva na cestu za poznaním, relaxáciou a dobrodružstvom na ostrove Zanzibar. More tu ukrýva bohaté koralové útesy a pestrý podmorský svet a na pobreží obmýva nádherné ľudoprázdne pláže. 

Omamný Omán 

Omán, ktorý si za posledné roky získal srdcia slovenských cestovateľov, je overenou klasikou. Luxusné hotely Fanar Hotel & Residences a Salalah Rotana Resort poskytujú neobyčajné ubytovanie priamo na pobreží s kvalitnými službami all inclusive. Okrem relaxácie na pláži ponúka Omán aj fascinujúce výlety plné dobrodružstva a zážitkov. Môžete objavovať púšť Rub Al Khali, ktorá je jednou z najväčších piesočnatých púští na svete, alebo sa vydať do prírodnej rezervácie Wadi Darbat, kde nájdete nádherné vodopády a zelene. 

Publikované: 10.10.2023