Invia na Slovensku rozširuje ponuku služieb! S Čedokom umožní cestovateľom z Bratislavy lietať až do 9 destinácií.

Najstaršia česko-slovenská a veľmi dobre známa cestovná kancelária Čedok sa s rokom 2023 opäť vracia na Slovensko. V letnej sezóne 2023 sa tak slovenskí dovolenkári môžu tešiť na priame lety z Bratislavy až do 9 obľúbených destinácií i na dovolenku vlakom, autom, autobusom alebo na poznávacie zájazdy

Cestovná agentúra Invia, ktorá ponúka zájazdy od viac ako 300 cestovných kancelárií, vrátane CK Čedok, v týchto dňoch na Slovensku zahájila predaj výhodných First minute zájazdov s najlepšími cenami a výhodami.

Česká cestovná kancelária Čedok, fungujúca od roku 1920, bude už toto leto slovenským klientom ponúkať zájazdy do deviatich obľúbených prázdninových destinácií s odletmi z Bratislavy. V spolupráci s leteckými spoločnosťami Smartwings, Air Cairo a Corendon Airlines bude Čedok lietať na vlastných charterových letoch priamo z Letiska M.R.Štefánika, ktoré doplnia zájazdy na pravidelných linkách s Ryanairom.

Zákazníci tak môžu vyraziť za odpočinkom do Bulharska, krásnymi plážami do Albánska, za temperamentom a skvelou kuchyňou do španielskej Mallorcy, pamiatkami do Talianska, pohodovou atmosférou do Grécka, nádychom orientu na Tureckú riviéru, či za šnorchlovaním v Červenom mori do Egypta.

„Máme radosť, že spolu s Čedokom budeme môcť našim klientom dopriať širšiu ponuku dovoleniek. Práve pohodlie odletov z hlavného mesta, bez nutnosti cestovať na letisko v okolitých štátoch, je niečo, po čom naši slovenskí zákazníci dlhšiu dobu túžili,“ hovorí Jozef Zakar, generálny riaditeľ agentúry Invia pre Slovensko a Maďarsko.

"Naša expanzia na Slovensku, kam sa vraciame po niekoľkých rokoch, je skvelou príležitosťou nadviazať na tradíciu a históriu Čedoku na slovenskom trhu, ktorý už viac ako sto rokov udáva trendy v cestovaní a je značkou, ktorú Slováci veľmi dobre poznajú. Dlhodobo sme zaznamenávali veľký dopyt zo strany klientov a predajcov a od tohto roku chceme tento potenciál čo najviac využiť." predstavil Stanislav Zeman, generálny riaditeľ Čedoku.

Okrem spomínaných destinácií budú od leta v ponuke aj pobyty z Bratislavy napríklad na starobylom ostrove Malta, ktorý je pre svoju malebnosť obľúbenou destináciou filmárov. Nebudú však chýbať ani zájazdy vlakom, autobusom alebo autom, či už preferujete dovolenku v Maďarsku, Rakúsku, Chorvátsku alebo v Čechách.

Publikované: 16.01.2023