Invia reštrukturalizuje svoje podnikanie v strednej a východnej Európe. Doterajší generálny riaditeľ Michal Tůma odchádza a jeho agendu prevezme manažérsky tím

Cestovná agentúra Invia, významný predajca zájazdov stoviek cestovných kancelárií v regióne, oznámila, že po 18 rokoch úspešnej kariéry ju opúšťa jeden zo zakladajúcich členov Michal Tůma. Do doby, kým bude vybraný jeho nástupca, bude jeho agenda rozdelená interne.

Cieľom vedenia cestovnej kancelárie Invia je upevniť svoju pozíciu poprednej online cestovnej agentúry (OTA) a experta v segmente zájazdov. Na dosiahnutie tohto cieľa a vytvorenie najlepšieho produktu pre svojich klientov na každom trhu, sa manažment Invia rozhodol zamerať na proces integrácie skupiny a začal centralizovať niektoré oddelenia.

Po roku príprav je integračný proces centralizácie úspešne dokončený, a preto budú riaditelia jednotlivých oddelení zodpovední za každý trh a budú podliehať skupine Invia.

Časť agendy CEO zatiaľ prevezme generálny riaditeľ skupiny Boris Raoul, COO Mark Jarus a finančný riaditeľ Martin Höfler. Tieto úlohy bude v budúcnosti opäť zabezpečovať nový generálny riaditeľ pre Českú republiku.

„Som rád, že posledné dva roky boli pre Invia Group obzvlášť dobré. Teraz sme silnejší ako predtým a spoločnými silami sme toho veľmi dokázali. Som presvedčený, že v tomto kurze budeme pokračovať a že sa počas budúceho roka vrátime na predcovidovú úroveň,“ dodáva Group CEO Boris Raoul.

Publikované: 07.10.2022