Bahrajn Bahrajn

  • Cestovné doklady

    Základnou podmienkou pre vstup na bahrajnské územie je cestovný pas platný minimálne 6 mesiacov odo dňa vstupu s platným vízom.

  • Víza

    O vízum možno požiadať na ktoromkoľvek veľvyslanectve Bahrajnu. K žiadosti o vízum sa prikladá:
    - pozvanie overené bahrajnským ministerstvom vnútra;
    - platný cestovný pas;
    - 2x fotografia pasového formátu;
    - úhrada správneho poplatku (cca 100 CHF)


    V krajine nie je pre cudzincov prihlasovacia povinnosť.

  • Colné a devízové predpisy

    Obmedzenie pre dovoz a vývoz valút nie je. Bezcolne je povolený dovoz 400 ks cigariet alebo 50 ks cigár alebo 225 g tabaku a dvoch fliaš alkoholu.