Prejsť k obsahu | Prejsť k hlavnému menu

Odtiaľ deti nedostanete alebo najlepšie hotely s aquaparkami

TOP hotely s aquaparkom

TOP hotely s aquaparkom

Snom každého rodiča je užiť si pokojnú dovolenku s deťmi. Najviac sa vaše ratolesti určite zabavia v aquaparkoch a veríme, že tu budú radi tráviť celé dni. Po celom svete nájdete množstvo hotelov, ktoré sú zamerané na rodiny s deťmi. My vám dnes predstavíme tie, ktorý patria medzi najobľúbenejšie a let do týchto destinácií netrvá dlhšie ako 5 hodín.

Poznávajte: Nájdite vhodné dovolenky pre deti

Hotelové Aquaparky v Egypte

Jungle Aqua Park

Jungle Aqua Park

Egypt je krajinou, kde na deti naozaj myslia a preto aj u väčšiny hotelov nájdeme väcšie či menšie aquaparky. Medzi tie najlepšie hodnotené hotely patria Jungle Aqua Park 4* na juhu Hurghady. V hoteli je dohromady 21 bazénov len pre dospelých. Pre deti je tu obrí aquapark s 35 šmykľavkami a toboganmi, bazény sú v zime vyhrievané. Lacnejším variantom je hotel Pickalbatros Aqua Park 4*, nižšia cena mu ale neuberá na kvalite. Pre deti je tu divoká rieka, bazén s morskými vlnami, bazén so šmykľavkami pre menšie deti a 4 dlhé tobogany.

Jungle Aqua Park pre menších aj väčších

Jungle Aqua Park pre menších aj väčších

Najvyhľadávanejšie hotely pre deti v Egypte a Tunisku

Prečítajte si aj:

Najvyhľadávanejšie hotely pre deti v Egypte a Tunisku

Turecké rezorty s aquaparkmi

Aquasis Deluxe

Aquasis Deluxe

V Turecku obdobne ako v Egypte je množstvo hotelov s vyžitím pre deti. Jedným z nich je obrovský komplex Aquasis Deluxe 5* niekoľko málo kilometrov od strediska Didim. Hotel bol otvorený v roku 2016 a je vybavený aquaparkom so 7 tobogany. Ďalším veľmi obľúbeným hotelom je Pegasos Royal & Resort 5*. Hotel má 2 tobogany a detský bazén so šmykľavkami. Navyše môžete 1x za pobyt navštíviť taliansku, tureckú či orientálnu reštauráciu s obsluhou.

Aquasis Deluxe - tobogány

Aquasis Deluxe - tobogány

Spoznajte všetky chute Istanbulu

Prečítajte si aj:

Spoznajte všetky chute Istanbulu

Hotel s aquaparkom na Kanárskych ostrovoch

Aquapark Lago Oasis

Aquapark Lago Oasis

Na Kanárskych ostrovoch nenájdeme toľko hotelov zameraných na deti ako v ostatných destináciách. Jedným z najobľúbenejších je ale Paradise Costa Taurito 4* či Paradise Lago Taurito 3* na ostrove Gran Canaria. Oba hotely sú súčasťou komplexu Paradise Resort Taurito. Medzi hotelmi je areál Lago Oasis so vzájomne prepojenými bazénmi s morskou vodou a šmykľavkami.

Španielske hotely pre deti

Sol Katmandu Park & Resort

Sol Katmandu Park & Resort

Ak sa tento rok chystáte do preslneného Španielska, vyberte na pobreží Costa del Almeria hotel Zoraida Park & Garden Resort 4*. Hotel má menší aquapark s detskými atrakciami a toboganmi. Naviac je v hoteli aj PC herňa. V prípade, že ste sa ale zamilovali do Mallorky, máte možnosť ubytovania v hoteli Sol Katmandu Park & Resort 4*, u ktorého je voľný vstup do Katmandu Parku. Tento komplex pre deti ponúka okrem iného aj vodný svet, minigolf, dom kúziel alebo 4D kino.

Káthmandu Park - lanové preliezačky

Káthmandu Park - lanové preliezačky

Za hotelovými aquaparkmi do Bulharska

Sol Nessebar Mare

Sol Nessebar Mare

O Bulharsko je v posledných rokoch stále väčší záujem vďaka krátkej letovej vzdialenosti a nižším cenám. zvolením hotela Sol Nessebar Mare 4* určite nešliapnete vedľa. Je súčasťou komplexu troch hotelov Sol Nessebar Palace 5 *, Mare a Bay 4 *. Hotel je priamo na pláži a disponuje aquaparkom (v prevádzke 1. 6.-30. 9) so šmykľavkami a tobogánmi. V Albene o niečo ďalej od pláže stojí hotel Vita Park 3*. Ubytovaní hostia v tomto hoteli majú zdarma vstup do aquaparku Aquamania, ktorý je zhruba 200 m od hotelu.

Delfinárium Varna v Bulharsku

Prečítajte si aj:

Delfinárium Varna v Bulharsku

Vodné radovánky v Taliansku

Citta del Mare

Citta del Mare

Mnoho slovenských turistov cestuje aj do Talianska, či už letecky alebo vlastnou dopravou. Ak sa tento rok chystáte na Sicíliu, môžeme odporučiť hotel Citta del Mare 3*. V komplexe je sústava niekoľkých bazénov so šmýkačkami, ktoré sú zabudované v skale a ústia do mora. Ak Vás láka južné Taliansko, navštívte Kalábriu a hotel Club Itaca Nausicaa 4*. Aquapark nie je úplne súčasťou hotela, nachádza sa hneď vedľa a 1x týždenne sem máte vstup zadarmo. Niektoré cestovné kancelárie potom ponúkajú možnosť 50% zľavy na každý ďalší vstup.

Hotely s aquaparkmi na Severnom Cypruse

Noahs Ark Deluxe and SPA

Noahs Ark Deluxe and SPA

Aj Cyprus sa môže pochváliť niekoľkými kvalitnými hotelmi zameranými na deti. Jedným z nich je aj Noahs Ark Deluxe and SPA 5*. V hoteli je menší aquapark, detské ihrisko a počas hlavnej sezóny prebiehajú animácie v českom jazyku. Cenovo výhodnejším variantom je hotel Crystal Rocks 3*. Hotel má vlastný aquapark a opäť tu prebiehajú animačné programy pre deti v čšeskom jazyku (júl / august).

Vyberajte dovolenku detskými očami

Prečítajte si aj:

Vyberajte dovolenku detskými očami

Grécko plné zábavy

Star Beach Village

Star Beach Village

Nesmieme zabudnúť ani na Grécko, ktoré patrí medzi najobľúbenejšie destinácie. Bezpochyby je najobľúbenejším ostrovom Kréta. Ak sa rozhodnete práve pre tento ostrov, ponúka sa vám ubytovanie v hoteli Star Beach Village 4*. V tesnej blízkosti hotela je vodný park Star Beach. U niektorých cestovných kanceláriách je vstup po celý pobyt zdarma, niektoré ponúkajú napríklad 2-3x vstup za pobyt. Potom napríklad na Korfu je obľúbený hotel pre rodiny s deťmi Labranda Sandy Beach Resort 4*+. Sú tu 3 bazény pre dospelých a bazén so 4 šmykľavkami pre deti.

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.