Prejsť k obsahu | Prejsť k hlavnému menu

Vyberte si ideálny hotel na Mauríciuse

Maurícius

Maurícius

Plánovanie dovolenky na ostrove Maurícius je výhradne príjemná činnosť. Nemusíte sa obávať o svoju bezpečnosť, vynikajúca kuchyňa neohrozuje zažívacími problémami, príroda je takmer dokonalá, more ešte krajšie než na fotografiách a nudiť sa nebudú ani vyznávači rušného života. A správny výber hotela môže elegantne doplniť túto dokonalú skladačku. Skúsime vám poradiť, aký hotel si vybrať.

Ideálne hotely na Mauríciu pre športovo založených jedincov

Tamarina Boutique Hotel Beach

Tamarina Boutique Hotel Beach

Ak je pre vás predstava dovolenky strávenej pod slnečníkom na pláži stresujúca a k životu potrebujete pravidelnú dávku endorfínov, určite vás uspokojí ponuka športového vyžitia v malebnom rezorte Tamarina Boutique Hotel Beach (Tamarina). Príjemný menší hotel je situovaný priamo pri modernom 18 jamkovom golfovom ihrisku, ktoré je šikovne zasadené do nádhernej krajiny a prispôsobené všetkým hráčskym úrovniam. Súčasťou areálu sú aj tenisové kurty a veľmi dobre vybavené centrum vodných športov.

Dinarobin Hotel Golf and SPA

Dinarobin Hotel Golf and SPA

Ak inklinujete skôr ku kolektívnym športovým disciplínam, obráťte svoju pozornosť na hotel Dinarobin Hotel Golf and SPA (Le Morne), ktorý ponúka ihrisko na volejbal, futbal, basketbal, moderné fitness centrum, požičovňu bicyklov, lekcie pilates, aerobiku, aquaaerobiku, jógy, stretchingu, spinningu, kurzy tanca či organizované výlety na zaujímavé miesta v okolí. V blízkosti areálu sa nachádza 18 jamkové golfové ihrisko. Zaujímavým spestrením pobytu môžu byť aj jazdy na kajaku, vodné lyžovanie, lov rýb v oceáne či potápanie.

Objavte kúzlo Mauríciusu

Najromantickejšie hotely na Mauríciu

Paradise Cove Boutique Hotel

Paradise Cove Boutique Hotel

Len ťažko by ste hľadali na svete romantickejšie miesto na zásnuby či dokonca svadbu. Ak vás pri predstave "pravej slovenskej" zalieva horúčava a radšej by ste si svoje áno povedali s bosými nohami v piesku, môžete využiť dokonalý svadobný servis niektorého z rezortov na Mauríciu. Paradise Cove Boutique Hotel (Anse La Raie) má tú správne vyváženú kombináciu pokojnej atmosféry, nádhernej pláže, fotogenických zákutí a odborne vyškoleného personálu. Nebude chýbať posteľ s baldachýnom, večera pri sviečkach a diskrétna starostlivosť profesionálov v modernom wellness centre.

The St. Regis Mauritius and Spa

The St. Regis Mauritius and Spa

Mojím tajným tipom na strávenie medových týždňov je rezort The St. Regis Mauritius and Spa, ktorý leží na úpätí ikonickej hory Le Morne. Pevnosť manželstva si otestujete výstupom na jej vrchol a nabudúce sa sem môžete vrátiť už s deťmi, ktoré určite ocenia detský klub, herňu, moderné detské ihrisko a pláž s pozvoľným vstupom do oceánu.

Hotely na Mauríciu s najkrajšími plážami

Hilton Mauritius Resort and SPA

Hilton Mauritius Resort and SPA

Pravdupovediac, na Mauríciu neexistujú škaredé pláže. Iba niektoré majú niečo extra. V mojom súkromnom rebríčku zaujíma prvé miesto letovisko Flic en Flac. Nádherný, 6 kilometrov dlhý pás jemného svetlého piesku, lemovaný bohatým palmovým porastom je ako vystrihnutý z katalógu. Pripočítajte si k tomu jeden z najkrajších korálových útesov v oblasti a častý výskyt šantiacich delfínov. Tu skrátka ani ten najhorší fotograf neurobí zlú snímku. Skúste sa ubytovať napríklad v hoteli Sands Resort and SPA alebo super luxusnom Hilton Mauritius Resort and SPA.

Cenovo dostupná exotika: 6 tipov kam vyraziť v zime za slnkom

Prečítajte si aj:

Cenovo dostupná exotika: 6 tipov kam vyraziť v zime za slnkom

Najvhodnejšie hotely na Mauríciu pre milovníkov nočného života

Seapoint Boutigue

Seapoint Boutigue

Jedno z najnavštevovanejších letovísk, plné luxusných rezortov, barov, obchodov a reštaurácií je jednoznačne Grand Baie. Odchádzajú stadiaľto aj katamarány na výlety na vzdialenejšie ostrovčeky. Štýlový hotel Seapoint Boutigue, určený len pre dospelých, je od centra letoviska vzdialený 4 km. Z hotela Beachcomber le Canonnier je centrum mesta dostupné pešo a ak cestujete s deťmi, môžete ich ponechať v starostlivosti skúsených animátorov a opatrovateliek. 

Ideálny hotel na Mauríciu, ak sa chcete nechať rozmaznávať

Maritim Resort and Spa Mauritius

Maritim Resort and Spa Mauritius

Súčasťou každého luxusného rezortu na ostrove je obvykle wellness centrum, využívajúce liečebné účinky morskej vody, tradičné masáže a najnovšie kozmetické prípravky. Maritim Resort and Spa Mauritius (Grand Baie) má úžasnú záhradu plnú endemických rastlín, ich výťažky sú využívané aj v miestnom Tropical Flower Spa centre. Môžete sa tešiť na kozmetické ošetrenie, aromaterapiu, masáže, anti-aging, diagnostiku pleti, ayurvédske rituály, niekoľko druhov sáun či kaderníctva. To všetko v dokonalom prostredí, ktorému bola udelená prestížna cena World Luxury Spa Award 2016.

Vychutnajte si Maurícius

Prečítajte si aj:

Vychutnajte si Maurícius

Maurícius má hotely aj pre tých, ktorí netúžia po luxuse

Emeraude Beach Attitude

Emeraude Beach Attitude

Ak vás desí predstava čašníkov v drahých uniformách či super moderne zariadené izby a od dovolenky očakávate skôr autentickú atmosféru, potom by mohol byť vašim favoritom hotel Émeraude Beach Attitude (Belle Mare), vyhlásený tradičnou pohostinnosťou a krásnou plážou. Malebná kreolská architektúra hotela Veranda Paul Et Virgine Hotel and Spa (Grand Gaube), určeného len pre dospelých, je príjemným bonusom k vynikajúcej kuchyni a blízkosti nádhernej pláže La Cuvette.

Cestujte bez obáv: Ponúkame komplexné zdravotné poistenie

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.