Prejsť k obsahu | Prejsť k hlavnému menu

Predstavujeme 10 najobľúbenejších rezortov na Maldivách

Maledivy

Maledivy Shutterstock

S krištáľovo čistým morom, nedotknutými plážami, ideálnymi podmienkami na potápanie a ikonickými vodnými vilami predstavujú Maledivy raj všetkých cestovateľov. Na dokonalú dovolenku však potrebujete dokonalé letovisko. Pripravili sme pre vás zoznam 10 maldivských rezortov, ktoré uspokoja vaše potreby, či už prahnete po romantických západoch slnka, lahodných kokteiloch alebo kúpeľných procedúrach.

Kuredu Island Resort

Kuredu Island Resort

Kuredu Island Resort Archiv

Jeden z najväčších rezortov na MaldiváchKuredu Island Resortje vzdialený 150 km od letiska v Male. Ponúka bary a reštaurácie, kúpele, tri bazény aj golfové ihrisko. Vybrať si môžete z cenovo dostupnejších záhradných bungalovov alebo luxusných vodných víl. Veľkorysý all inclusive zahŕňa neobmedzené jedlo aj pitie v reštauráciách formou gurmánskeho bufetu, minibar na izbe a ďalšie služby zadarmo (lekcia šnorchlovania, joga, plavba pri západe slnka atď.).

Vydejte se s nami na Maldivy

Sun Island Resort & Spa

Sun Island Resort & Spa

Sun Island Resort & Spa Archiv

Sun Island Resort & Spa na malebnom atole Ari patrí k najrozsiahlejším rodinným hotelom. Rozprestiera sa na úchvatnom tropickom ostrove Nalaguraidhoo, ktorý sa pýši tyrkysovou lagúnou a hustou vegetáciou. Samotný rezort je obľúbený aj medzi pármi a milovníkmi aktívnej dovolenky. Disponuje 426 moderne zariadenými izbami. Vyberať môžete z bungalovov, vodných víl a prezidentského apartmánu. All inclusive zahŕňa stravovanie formou bufetu v Maaniyaa Restaurant, nápoje, výlet loďou, rybárčenie, tenis, vstup do fitness či sauny ai.

Angaga Island Resort & Spa

Angaga Island Resort & Spa

Angaga Island Resort & Spa Archiv

Angaga Island Resort & Spa nájdete v srdci Južného atolu Ari, ktorý sa preslávil bohatým morským životom s najlepšími potápačskými lokalitami. Rezort obklopuje biela pláž, lagúna a útes plný farebných rybiek. Pri šnorchlovaní môžete naraziť na raje, žraloky a korytnačky. Z letiska v Male (asi 85 km) vás do rezortu počas 25 minút prepraví hydroplán. Ubytujte sa v niektorom z 50 oddelených bungalovov, 20 vodných bungalovov či 20 superior bungalovov. Nedotknutý podvodný svet, kúpele so športovým centrom a reštaurácia s medzinárodnou kuchyňou nadchnú rodiny i novomanželov.

Cestujte bez obáv: Ponúkame komplexné cestovné poistenie

Paradise Island Resort & Spa

Paradise Island Resort & Spa

Paradise Island Resort & Spa Archiv

Idylický ostrov uprostred Indického oceánu je domovom Paradise Island Resort & Spa, ktorý ponúka ako vodné vily, tak aj bungalovy. Vaše oko aj dušu poteší krásna piesočná pláž s lehátkami a slnečníkmi zadarmo. Rezort leží 20 minút jazdy motorovým člnom od letiska v Male a jeho súčasťou je niekoľko reštaurácií s pokrmami z celého sveta, vonkajší bazén, wellness centrum, potápačská škola, obchod so suvenírmi atď. Klimatizované izby s terasami doprajú hosťom nerušený výhľad na nekonečný oceán.

Silvester pri mori: 6 destinácií, ktoré vás nakopnú do nového roka

Prečítajte si aj:

Silvester pri mori: 6 destinácií, ktoré vás nakopnú do nového roka

Adaaran Club Rannalhi

Adaaran Club Rannalhi

Adaaran Club Rannalhi Archiv

Podobne ako iné rezorty poskytuje aj Adaaran Club Rannalhi nádherné vodné vily, bungalovy na pláži, pestrý výber vodných športov i stravovania. Leží obklopený lákavo čistým morom na Južnom atole Male, 45 minút jazdy motorovým člnom od letiska v Male. Program all inclusive obsahuje plnú penziu, chutné desiaty, popoludňajšiu kávu alebo čaj a zákusok aj neobmedzenú konzumáciu vybraných nápojov.

Adaaran Select Meedhupparu

Adaaran Select Meedhupparu

Adaaran Select Meedhupparu Archiv

Ďalším skvelým tipom na strávenie dovolenky je príjemný rezort Adaaran Select Meedhuppar na atole Raa, 130 km od letiska v Male. Tento atol nie je medzi turistami ešte príliš známy, pýši sa však uznávanými potápačskými lokalitami. K vybaveniu rezortu patria bungalovy, reštaurácie, potápačské centrum a pestrá ponuka športov, vrátane stolného tenisu, volejbalu a windsurfingu. Pláže obklopujúce areál majú jemný piesok a pozvoľný vstup do mora.

Tajomstvá maldivskej kuchyne

Prečítajte si aj:

Tajomstvá maldivskej kuchyne

Royal Island Resort & Spa

Royal Island Resort & Spa

Royal Island Resort & Spa Archiv

Royal Island Resort & Spa je súčasťou cenovo dostupnej hotelovej siete Villa Hotels a stojí na menšom sviežo zelenom ostrove Horubadhoo. Tunajší koralový útes ohromí každého potápača. Rezort navyše leží len 15 minút loďou od Hanifaru Bay, lagúny zapísané rovnako ako celý atol Baa na zozname UNESCO. K zázemiu rezortu patria plážové a záhradné vilky, centrum vodných športov či ocenené kúpele Araamu Spa.

Thulhagiri Island Resort & Spa

Thulhagiri Island Resort & Spa

Thulhagiri Island Resort & Spa Archiv

Raj milencov objavíte na Severnom atole Male, asi 13 km od letiska. Motorovým člnom sa sem dostanete iba za 20 minút. Thulhagiri Island Resort & Spa vám dá spoznať dokonalú rovnováhu nedotknutého tropického ostrova so všetkými prírodnými krásami a pohodlím. Poskytuje celkom 50 plážových bungalovov, 17 vodných víl a 20 superior. Ostrov objíma hebká pláž a pokrývajú ho vysoké palmy. Ak hľadáte svoj malý kúsok súkromia, túžite si zaplávať s delfínmi alebo chcete preskúmať svet pod hladinou, zamierte práve sem.

Filitheyo Island Resort

Filitheyo Island Resort

Filitheyo Island Resort Archiv

Filitheyo Island Resort na atole Faafu môže byť tiež dobrou voľbou, ak si chcete zašnorchlovať, zažiť nočný rybolov alebo vyskúšať niektoré kúpeľné procedúry a masáže. Belostné pláže lemujú azúrové vody, ktoré priamo nabádajú k windsurfingu, jazde na kanoe alebo k výletu katamaránom. Centrum vodných športov patrí k hotelu rovnako ako posilňovňa, stolný tenis alebo ihrisko na volejbal. Tieto a ďalšie radovánky na vás čakajú asi 121 km od letiska Male.

Dozvedieť sa viac o Maldivách 

Sun Siyam Olhuveli

Rezort Sun Siyam Olhuveli

Rezort Sun Siyam Olhuveli Archiv

Tradičné Maledivy sa v Sun Siyam Olhuveli stretávajú s moderným dizajnom. Ubytujte sa v elegantnej vile, užite si vodné radovánky v niektorom z troch bazénov a nechajte sa zlákať k dobrodružstvu v malebnej lagúne. Rezort sa rozkladá na troch rajských ostrovoch, má 11 barov a reštaurácií, láka na tajné potápačské výlety medzi vrakmi a ohromí aj vynikajúcou kuchyňou. To všetko nájdete len 45 minút jazdy motorovým člnom od letiska v Male.

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.