Prejsť k obsahu | Prejsť k hlavnému menu

Lyžiarske strediská a zasnežené vrchy: Oslava Nového roka na svahu

Shutterstock

Blíži sa Nový rok a pre milovníkov lyžovania je to príležitosť uvítať ho v krajine zasnežených vrchov a výnimočných stredísk, kde sa stretávajú radostné oslavy a úchvatné panorámy. Rakúsko, Švajčiarsko, Taliansko a Francúzsko ponúkajú rôznorodé možnosti na oslavu Nového roka na svahu. Tu je prehľad najpopulárnejších lyžiarskych destinácií v týchto krajinách, kde sa dá zažiť jedinečná atmosféra osláv. 

Rakúsko: Kitzbühel 

Shutterstock

Kitzbühel, známe svojou historickou atmosférou a pôvabom, ponúka vynikajúce podmienky na lyžovanie a nezabudnuteľné oslavy. Nový rok tu privítate s tradičnými rakúskymi oslavami, kde sa mieša miestna kultúra s veselými tanečnými party a ohňostrojmi, ktoré osvetlia nočnú oblohu. 

Lyžovačka v Rakúsku

Švajčiarsko: Zermatt 

Shutterstock

Zermatt je synonymom pre pohodu a romantiku v horskom prostredí. Oslava Nového roka tu znamená sledovať ohňostroje v údolí pod majestátnym Matterhornom, ktorý sa odráža od zasnežených svahov. 

Lyžovačka vo Švajčiarsku

Taliansko: Cortina d'Ampezzo 

Shutterstock

Talianska elegancia sa mieša s horským dobrodružstvom v Cortine d'Ampezzo. Tu sa môžete tešiť na typické talianske večierky, výbornú kuchyňu a oslavy, ktoré sa pretínajú s radostnou atmosférou lyžovania v Dolomitoch. 

Lyžovačka v Taliansku

Francúzsko: Val Thorens 

Lyžovačka

Lyžovačka Shutterstock

Val Thorens, najvyššie položené stredisko v Európe, nie je len o skvelej lyžovačke, ale aj o živej nočnej zábave. Novoročné oslavy sa tu konajú s veľkolepými ohňostrojmi, tanečnými party a šampanským pod hviezdami. 

Lyžovačka vo Francúzsku

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.