Prejsť k obsahu | Prejsť k hlavnému menu

Vstúpte do nového roka štýlovo: 6 dôvodov prečo stráviť Silvester v Dubaji

Ohňostroj v Dubaji

Ohňostroj v Dubaji Shutterstock

Chvíle, keď starý rok odovzdáva vládu tomu novému má v sebe niečo magické. Skúste tento rok vystúpiť zo svojej komfortnej zóny a namiesto prípravy chlebíčkov a sledovania televíznych estrád zažite niečo skutočne mimoriadne. V Dubaji sa váš rok uzavrie zaručene vo veľkom štýle. Mesto rekordov už netrpezlivo čaká na váš novoročný prípitok.

Objavte kúzlo Dubaja

Ohňostroj luxusu

Oslavy v Dubaji

Oslavy v Dubaji Shutterstock

Originálne, dych vyrážajúce aj megalomanské, také sú oslavy konca roka v Dubaji. A na ich vyvrcholenie čaká netrpezlivo celý svet. Veľkolepé ohňostroje a laserové show premenia ulice mesta na jednu veľkú party. Nalaďte sa na radostnú vlnu, vyrazte na promenádu pri Dubajskej fontáne a nechajte sa očariť najväčšou svetelnou show.

Dovolenka v spojených arabských emirátov

Plný stôl zážitkov

Večera v Dubaji

Večera v Dubaji Shutterstock

Dávate si pravidelne novoročné predsavzatie? Ak patrí medzi vaše každoročné evergreeny redukcia váhy, potom si na konci roka doprajte ešte jednu nezabudnuteľnú hostinu. Kde inde ako v meste plnom tých najluxusnejších podnikov, štýlových bistier aj vyhlásených street foodov by mohla byť rozlúčka s nadbytočnými kilogramami štýlovejšia? Ešte, než si v niektorom zo stoviek značkových obchodov zaobstaráte úplne novú garderóbu, skúste ochutnať čerstvé plody mora, morského ďasa na mexický spôsob alebo tajuplne znejúce tiradito z tuniaka s omáčkou z marakujem. Dáva vaša polovička prednosť skôr poriadnemu kusu mäsa? Poctivá porcia hovädzích rebier s pikantným dipom, podávaná v elegantnom prostredí strešnej terasy reštaurácie Amazónico, vás dokonale pripraví na noc plnú zázrakov.

Polnoc pod hviezdami

Východ slnka v Dubaji

Východ slnka v Dubaji Shutterstock

Nebo plné hviezd, vzdialený ruch ohňostrojov a teplý vzduch voňajúci morom. Znie vám to ako dokonalá idylka? Aj v Dubaji nájdete miesta, kde sa obklopení nenápadným luxusom, oddáte dokonalej relaxácii. Oáza pokoja leží uprostred nekonečného mora piesku. Ubytovať sa môžete v romantických beduínskych stanoch alebo v niektorom z hotelov. Nezabudnite si privstať a počkať si na novoročný východ slnka. Váš rok plný iskrivých okamihov práve začína.

Hlas divočiny

Hatta, Dubaj

Hatta, Dubaj Shutterstock

Možno vás od silvestrovskej návštevy Dubaja odrádza predstava ulíc zaplnených ľuďmi a hluku z ohňostrojov. Vašu prvú rannú kávu roku 2023 si môžete vychutnať uprostred panenskej prírody. Horské mestečko Hatta, krčiace sa na úbočí pohoria Al Hadžar, kúzli dokonale fotogenickým okolím, trasami pre peších aj cyklotrasami. Vďaka dokonale prepracovanej infraštruktúre si tu môžete naplánovať horský výstup, piknik uprostred divočiny alebo prechádzku na kajaku po tyrkysovo sfarbenej hladine jazera Hatta.

Súkromá plavba

Prípitok na jachte

Prípitok na jachte Shutterstock

Najlepší výhľad na veľkolepú ohňostrojovú show je z morskej hladiny. Na to, aby bol váš zážitok skutočne päťhviezdičkový, vám dokonale poslúži prenajatá luxusná jachta s profesionálnou obsluhou. Chcete čerstvé sushi, pravé šampanské, kaviár alebo čokoládovú fontánu? Žiadny problém, ste predsa v Dubaji.

Štýlové večierky

Párty v Dubaji

Párty v Dubaji

Zmena je život ak tomu, aby vaše tohtoročné finále malo čo najlepší zvuk vám stačí len maličkosť – letenka do Dubaja a miesto na niektorom z mnohých galavečerov či párty. Svoj um vám predstavia špičkoví DJ´s ak polnoci sa pretancujete napríklad s Kylie Minogue. Že neviete, čo na seba? Nemajte strach, stačí jedna návšteva Dubai Mall a váš slávnostný šatník získa úplne novú iskru.

Cestujte bez obáv: Ponúkame komplexné cestovné poistenie

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.