Prejsť k obsahu | Prejsť k hlavnému menu

TOP 9 najlepších reštaurácií v Dubaji: Opojenie pre všetky vaše zmysly

Nočný Dubaj

Nočný Dubaj Pexels

V Dubaji je toľko úžasných reštaurácií, že je ťažké rozhodnúť sa, kde si zarezervovať stôl. Máme pre vás výber zaujímavých miest, kde nasýtite všetky svoje zmysly. Od snových plážových prostredí až po nápadité dizajnové reštaurácie, pozrite sa s nami na výber najlepších podnikov v Dubaji, na ktoré budete ešte dlho spomínať.

Mura

Mura

Mura je krásna nová talianska reštaurácia, ktorej dizajn je inšpirovaný južným Talianskom a pobrežím Amalfi. Reštauráciu nájdete na West Marina of The Pointe a pri jej vybavení sa skutočne dbalo na každý detail. Interiér je zariadený do odtieňov tmavo modrej a bielej. Aj na vonkajšej terase si v prostredí citrónovníkov budete pripadať, ako by ste boli v Stredomorí.

Last minute zájazdy do Dubaja

SushiSamba

SushiSamba

SushiSamba je skutočná pastva pre oči. Spojenie tónov pálenej oranžovej a detailov z mosadze robí toto miesto naozaj výnimočným. Úchvatný interiér inšpirovaný japonskou a brazílskou kultúrou dokresľuje rozsiahla 3D stropná inštalácia. Reštaurácia sa nachádza na 51. poschodí hotela St. Regis a okrem luxusného dizajnu ponúka panoramatický výhľad na ikonické pobrežie Palm Jumeirah, Arabský záliv a Ain Dubai. Tešiť sa môžete na japonskú, brazílsku a peruánsku fusion kuchyňu.

Amazonico

Amazonico

Vydajte sa z mestskej džungle do skutočnej džungle. Amazonico je trojposchodová reštaurácia vo finančnej štvrti DIFC a jej interiér je kombináciou bujnej zelene, prírodných materiálov, modrozeleného zamatu, pomarančovo oranžovej kože a amazonských motýľov. V Amazonico si vychutnáte latinskoamerickú kuchyňu, ktorá je inšpirovaná Amazóniou. Ochutnáte tu sushi, surové morské plody, ale aj grilované mäsa a ryby.

Shanghai Me

Shanghai Me

Elegantná východoázijská reštaurácia Shanghai Me, ktorú nájdete aj v štvrti DIFC vás svojou atmosférou prenesie až do exotickej Šanghaja. Reštaurácia vás oslní rubínovo červeným interiérom a art-deco detailmi, ktoré sú ódou na Šanghaj. Ak hľadáte naozaj dobrý záber pre svoju instagramovú fotku, zájdite na terasu reštaurácie, ktorá vás ohromí priestorom zdobeným bujnou zeleňou a bambusovými detailmi.

Ninive

Ninive

Nádhernou restauraci Ninive, inspirovanou designovými prvky Maroka, Íránu, Iráku a Turecka, zdobí doplňky zemitých barev s nádechem královské červené a záplava zeleně. Jídla z dědictví arabského světa se podávají na nádobí vytvořeném hrnčíři speciálně pro tento podnik.

Cestujte bez obáv: Ponúkame komplexné cestovné poistenie

The London Project

The London Project

Britská reštaurácia, v ktorej sa budete cítiť akoby ste práve vstúpili do botanickej záhrady. Jej interiéru totiž z veľkej časti dominujú rastliny. S ponukou happy hour každý všedný deň a brunche počas víkendu môžete v The London Project skutočne potešiť svoje chuťové bunky.

Bounty Beets

Bounty Beets

Roztomilá kaviareň Bounty Beets vám nielen ponúkne skvelé zátišie pre vaše fotografie, ale aj zdravé dobroty. Bounty Beets je totiž známa pre svoje lahodné organické, bezlepkové a vegánske pokrmy.

 

Mama Zonia

Mama Zonia

Vitajte v džungli! Tak vás uvítajú, pokiaľ sa rozhodnete navštíviť reštauráciu v amazonskom štýle Mama Zonia. Podnik nájdete v samom srdci Dubai Marina, na 2. poschodí domu Pier 7 a tešiť sa tu môžete na záplavu zelenej farby so svetlým čalúnením aj obrie vtáčia klietka. S radom dokonalých ázijských, karibských a latinskoamerických jedál vám Mama Zonia Dubai prináša skvelé miesto, ktoré nelahodí len očiam, ale aj žalúdku.

Zaleťte si do Spojených arabských emirátov

Flamingo Room by Tashas

Flamingo Room by Tashas

V dubajskej reštaurácii Flamingo Room by Tashas v štvrti Jumeirah Al Naseem vás nad originálnou výzdobou bude dosť možno prechádzať zrak. Dbajú tu na každý detail – užasnete nad mramorovou podlahou, kvetinovou svetelnou inštaláciou a nad širokou paletou ružovej farby, to všetko v kombinácii s pôsobivou zebrou potlačou. Menu vsádza na jednoduchú klasiku s tými najkvalitnejšími ingredienciami.

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.