Prejsť k obsahu | Prejsť k hlavnému menu

9 najpodivnejších sobášov sveta: Za manželov Eiffelovku aj Berlínsky múr

Bláznivé sobáše

Bláznivé sobáše Shutterstock

Ľudské srdcia sú nevyspytateľné a niekedy zahoria láskou aj k podivuhodným veciam - láskou tak veľkou, že s tou vecou pokojne vstúpia do zväzku manželského. Niektorí jedinci sa dokonca rozhodnú pre sologamiu a vezmú si sami seba!

Nevesta z videohry

Svadba s postavou z videohry

Svadba s postavou z videohry Shutterstock

Istý Japonec sa zamiloval do ženskej postavy menom Nene Anegasaki, ktorá pochádza z hry „Love Plus“ na Nintendo DS. Nedokázal ten cit potlačiť, a tak naplánoval svadobný obrad a v roku 2009 sa s ňou oženil. Ich svadobná noc musela byť naozaj zaujímavá...Svoju manželku si Japonec berie všade so sebou, tak iba dúfajme, že sa mu nerozbije.

Japonsko musíte zažiť: Mrknite na naše zájazdy

Beriete si týmto Eiffelovu vežu?

Romantický Paríž trochu inak

Romantický Paríž trochu inak Shutterstock

Žena zo San Francisca má veru vrelý vzťah k Eiffelovej veži - natoľko silný, že sa s ňou rozhodla v roku 2008 vstúpiť do manželstva. A na znamenie svojej lásky si zmenila aj priezvisko, po svadbe sa volá Erika La Tour Eiffel. Snáď nebude slávny symbol Francúzska obmedzovať a dopraje mu možnosť stýkať sa naďalej aj s inými ľudmi. Predstavte si tú vlnu nevôle, ak by sa k Eiffelovke turisti nesmeli priblížiť!

Zamilujte sa aj vy: Najvýhodnejšie zájazdy do Paríža

Berlínsky múr ako idol z detstva

Berlínsky múr ako ideol z detstva

Berlínsky múr ako ideol z detstva Shutterstock

Vydať sa za vec, alebo sa s ňou oženiť, to nie je vlastne nič nové. Už v roku 1979 si Eija-Riitta Berliner-Mauer vzala Berlínsky múr potom, čo sa do neho zamilovala, keď ho ako dieťa videla v televízií. Keď bol o 10 rokov neskôr múr zbúraný, manželku to naozaj vzalo.

Objavte krásy Berlína: Vyberte zájazd a vyrazte!

Manželstvo ako na horskej dráhe

Manželstvo ako na horskej dráhe

Manželstvo ako na horskej dráhe Shutterstock

Keď si chcete niekoho vziať, obvykle mu ponúknete prsteň. V prípade horskej dráhy v zábavnom parku by to ale mohlo byť trochu komplikované. Amy Wolfe z New Yorku sa ale nenechala odradiť a vydala sa za 1001 Nachts (Tisíc a jedna noc), dráhu, po ktorej šla viac než 3000 krát. Predtým mala vzťahy aj s inými predmetmi, jej hlavnou spriaznenou dušou sa však stala táto kolotočová atrakcia.

Najbizarnejšie veci, ktoré ľuďom zabavili na letisku

Prečítajte si aj:

Najbizarnejšie veci, ktoré ľuďom zabavili na letisku

 

Partnerka alebo bábika?

Vzťah s bábikou

Vzťah s bábikou Shutterstock

Čo urobí muž túžiaci po žene, ktorá neutratí všetky jeho peniaze, nebude ho stále poučovať a nikdy ho neopustí? Zaobstará si figurínu! Dave Cat sa s tou svojou oženil už na začiatku milénia. Poskytuje mu vraj množstvo vecí, ktoré by skutočná žena nemohla, napr. ticho. Boli spoločne uvedení v show TLC s názvom Moja podivná závislosť.

Letom gastronomickým svetom: Kde sa je rukami?

Prečítajte si aj:

Letom gastronomickým svetom: Kde sa je rukami?

Láska zo dna hrnca

Indickej žene Salvite sa v roku 2005 osvedčilo jedno zaujímavé pravidlo - ak sa váš snúbenec nedostaví na svadbu, vezmite si miesto neho hlinený hrniec. Chaman Singh, dôstojník tibetskej pohraničnej polície, nanešťastie uviazol v práci. Nevestina rodina však miesto čakania chcela, aby obrad pokračoval podľa plánu. O hrniec sa skrátka oprel portrét ženícha a svadba mohla začať. Nikto nič nespozná!

India je plná prekvapení: Zažite ju na vlastnej koži!

Sám so sebou

Sebaláska tiež láska

Sebaláska tiež láska Shutterstock

Tridsať deväťročný Liu Ye z čínskeho mesta Ču-chaj sa pred viac než stovkou hostí oženil sám so sebou. Popiera, že je gay, ale uznáva, že by mohol byť tak trochu narcistický. Jeho dôvodom pre sologamiu bola túžba vyjadriť nespokojnosť s realitou. Jeho definícia manželstva sa líši od ostatných a učinené rozhodnutie ho robí úplným. Možno na tom niečo bude...

Vezmite sami seba na dovolenku

Keď vášeň k autám prekročí hranice

Vášeň k autám

Vášeň k autám Shutterstock

Edward Smith žije so svojou priateľkou– bielym Volkswagen Chrobákom menom Vanilla – a nepríde mu na tom nič zvláštne. Ľudia ho nikdy nepriťahovali, za to ho aloe poriadne rajcujú najrôznejšie dopravné prostriedky. Jeho najintenzívnejšia sexuálna skúsenosť vraj bola láska k vrtuľníku z televízneho hitu Airwolf. Muž dokonca priznal, že mal sex s 1000 autami. Väčšina z nich patrila úplne cudzím ľuďom...

Tanec s keporkakmi: Zažite veľrybie pytačky v karibskom raji

Prečítajte si aj:

Tanec s keporkakmi: Zažite veľrybie pytačky v karibskom raji

 

Pán a paní Vankúšoví

Láska k vankúšu? Prečo nie.

Láska k vankúšu? Prečo nie. Shutterstock

Niekto môže namietnuť, že si vzal príliš mäkkú partnerku, ale Lee Jin-gyu si do svojej lásky nenechal hovoriť. V roku 2010 spojil svoj život s vankúšom, ktorý má tvar populárnej ženskej animovanej postavy zo série Shoujo Lyrical Nanoha. Takáto manželka neodporuje a pritúliť sa k nej môžete vždy.

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.