Prejsť k obsahu | Prejsť k hlavnému menu

Svadba alebo rozchod? Zabudnite na činy, dôležitá je destinácia!

Filipínský raj

Filipínský raj Shutterstock

Objavovanie krásnych miest sa často spája s mimoriadnymi životnými udalosťami. Prekvapivo často to nebývajú iba oslavy životného jubilea, či žiadosti o ruku, ale aj rozchody. Na ostatok oslavovať sa má každý odvážny krok, či už sa chcete s partnerom zasnúbiť, alebo sa s ním rozísť, môžete si to obaja užiť.

Žiadajte o ruku originálne: pri potápaní

Potápanie v Austrálii

Potápanie v Austrálii Shutterstock

Cairns v Austrálii je jedná z najkrajších potápačských oblastí na svete. Predstavte si svoju lásku, ako pláva dokonalo farebným podmorským svetom Veľkého korálového útesu, narazí na zaujímavú lastúru a po otvorení v nej nájde prstienok. Povedzte sami, nie je to ideálna kombinácia, ktorá ašpiruje na tú najromantickejšiu žiadosť o ruku všetkých dôb?

Inšpirujte sa: 10 pokladov austrálskej prírody

Rozíďte sa nad drinkom v Londýne: bez smútenia

Londýn vás bude baviť

Londýn vás bude baviť Shutterstock

V hlavnom meste Veľkej Británie žije štatisticky najväčšie percento nezadaných ľudí na svete. To je však ideálne rozloženie situácie pre tých z vás, ktorým došla s druhou polovičkou trpezlivosť. Kúpte si letenky na víkend s odletom v piatok a hneď v prvú noc sa vybite v niektorom z londýnskych klubov. Nad budúcnosťou sa najlepšie rozjíma v doprovode anglických raňajok. Na nedeľu, než vám poletí lietadlo späť, odporúčame zabudnúť na nepríjemný rozchod na trhoch na legendárnej Brick Lane.

Čítajte: Čo nevynechať pri prvej návšteve Londýna

Masová svadba a medové týždne na Filipínach: v bikinách

Filipínský raj

Filipínský raj Shutterstock

Na Filipínach sú populárne hromadné svadby, pri ktorých sa tisícky snúbencov z celej krajiny zoskupia na námestí, v obchodnom centre, alebo v katedrále a povedia si svoje áno. Podobné svadobné kratochvíle nájdete napríklad  na ostrove Cebu. Informácie o tom, za akých podmienok sa môžete svadby zúčastniť, nájdete na oficiálnom portále mesta Cebu. A potom už si stačí iba vybrať jeden zo siedmych tisíc rozprávkových filipínskych ostrovov a užiť si božské medové týždne.

Vydajte sa na Filipíny: Kliknite pre najvýhodnejšie zájazdy

Kopačky v Chorvátsku v múzeu rozchodov: s humorom

Malebný chorvátsky Dubrovník

Malebný chorvátsky Dubrovník Shutterstock

Chorvátsko je malebné vo všetkých ročných obdobiach. Aj smutné zimné more je vhodná kulisa k učineniu zásadného kroku. A miestna kuchyňa vás vždy pohladí na duši, či už si dáte nadýchaný chorvátsky chlieb, obľúbené dary mora, grilované ryby, či pečené jahňacie. Vezmite rozchod s humorom a zájdite si do Záhrebu, kde sa nachádza Múzeum rozchodov. Možno vás upokojí najrôznejšie dramatické príbehy nenaplnenej lásky, vystavené sú tu aj predmety dôkazové, ako je sekera alebo spodné prádlo.

Inšpirujte sa: Skryté poklady Chorvátska

Singles v Južnej Kórei slávia v apríli Čierny deň: jedlom

Nezabudnuteľné panorámy Južnej Kórei

Nezabudnuteľné panorámy Južnej Kórei Shutterstock

Južnej Kórei sa 14. apríla oslavuje takzvaný Black Day, alebo aj Čierny deň, ktorý patrí všetkým nezadaným. Singles tradične zajedajú svoju samotu rôznymi čiernymi pokrmami. Typické je napríklad takzvané Jajangmyeon, teda nudle s čiernou sójovou pastou, alebo nudle s pastou z čiernych fazúľ. Čierna bodka s čiernym jedlom? Poetický klinec trafený po hlavičke, nemyslíte?

Vyberte si zájazd do Južnej Kórei

12.03.2019 Invia

Štítok:

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.