OPÝTALI SME SA: Ako si čo najlepšie vybrať last minute zájazd?

Patríte k tým, čo si neradi plánujú, alebo ste sa ešte nestihli dovolenkou zaoberať? Naše tipy vám pri výbere môžu pomôcť. Opýtali sme sa odborníkov v cestovnej agentúre, ako pri výbere last minute zájazdu neurobiť chybu, a na nič nezabudnúť.

...

Porovnávajte ponuky

Najjednoduchšie je prezrieť si portály internetových predajcov. Zadajte kritériá, ktoré vám vyhovujú, a môžete si vyberať. "Ľudí už nezaujíma len cena a lokalita. Chcú dostať oveľa viac informácií. O kvalite hotela, type stravy, alebo o aktivitách, ktorým sa môžu počas pobytu venovať,“ hovorí Michal Tůma, marketingový riaditeľ spoločnosti Invia, ktorá je najväčším internetovým predajcom zájazdov na českom a slovenskom trhu.

...

Nepodceňujte cestovné zmluvu

Ešte pred podpisom cestovnej zmluvy si ju radšej starostlivo preštudujte. Mala by obsahovať meno klienta a plný názov cestovnej kancelárie, miesto zájazdu vrátane názvu hotela, druh dopravy a stravy, prípadne i služby delegáta. "Ak niektoré údaje chýbajú, nebojte sa požiadať o ich doplnenie. Aj špeciálne požiadavky, na ktorých ste sa dohodli, ako je výhľad na more či vegetariánska strava, musia v zmluve byť," dodal Michal Tůma zo spoločnosti Invia.

 

Celý článok: OPÝTALI SME SA: Ako si čo najlepšie vybrať last minute zájazd?

dnes24.sk

Publikované: 09.08.2016