5 dôvodov, prečo vyraziť na dovolenku po sezóne

Scestovaní dovolenkári si často začínajú užívať svoje voľné dni až po prázdninách a na romantické, rekreačné a aktívne pobyty vyrážajú najskôr koncom hlavnej sezóny.  Dovolenka v septembri im totiž prináša nielen nižšie ceny, ale aj príjemné teploty a menší počet turistov. Predstavíme vám najzaujímavejšie dôvody, prečo odcestovať na dovolenku až po hlavnej turistickej sezóne.

...

„So začiatkom septembra a koncom prázdnin výrazne klesá hodnota pobytov. Oproti zájazdom s termínom v hlavnej sezóne, teda od júna do augusta, sú ceny nižšie približne o 30 %,"  uvádza Ivan Šidla, marketingový manažér spoločnosti Invia.sk, ktorá je jednotkou slovenského trhu v oblasti predaja zájazdov cez internet. „Príjemnú týždennú dovolenku pri Stredozemnom mori, napríklad na Tureckej riviére, je možné si v septembri zaobstarať za 240 eur aj s letenkou a all inclusive službami," dodal Šidla.

...

Začiatok jesene ponúka výborné podmienky na aktívnu dovolenku. Jednoduchšie sa športuje a veternejšie počasie ocenia milovníci surfovania, kiteboardingu či jachtingu. „Ideálnymi miestami na netradičné športy sú napríklad Kanárske ostrovy alebo Tunisko. Rajom windsurfingu je aj grécky ostrov Lefkada. Pláž vo Vassiliki je jedným z desiatich najlepších windsurfistických terénov na svete a tretím najlepším v Európe," uvádza Ivan Šidla z cestovnej kancelárie Invia.sk, ktorá pobyty vo vyhľadávaných športových miestach bežne sprostredkováva.

Celý článok: 5 dôvodov, prečo vyraziť na dovolenku po sezóne

cestovatel.eu

Publikované: 26.09.2012