Prejsť k obsahu | Prejsť k hlavnému menu

Zábavný park Ferrari world v Abú Dhabí

Snívate o dobrodružstve plnom vzrušujúcich zážitkov? Patríte k fanúšikom formuly 1? Posadiť sa do jedného z týchto nadupaných strojov je iste prianím každého milovníka adrenalínu. Ak zároveň radi cestujete, máme pre vás jedinečný tip. Navštívte zábavný park Ferrari World v hlavnom meste Spojených arabských emirátov! Ponúka nespočetne veľa aktivít určených nielen dospelým automobilovým nadšencom, ale aj celým rodinám.

Zábava pre dospelých

Ponuka s označením Fast Fan prináša mnoho jázd pre tých, ktorí chcú zažiť napätie a spoznať, aké to je byť vodičom Scuderia Ferrari. Radí sa sem známa Formula Rossa, najrýchlejšia horská dráha na svete. Pripútajte sa, nasaďte si ochranné okuliare a pripravte sa na výstrel rýchlosťou 240 km/h za 4,9 sekundy!

Tejto horskej dráhe úspešne konkuruje Flying Aces, dráha s najvyššou slučkou na svete. Ohromujúca je tiež atrakcia Fiorano GT Challenge, ktorá návštevníkom umožňuje previezť sa na vozoch, ktoré napodobňujú legendárne Ferrari F430 Spider na okruhu inšpirovaným skutočnými GT pretekárskymi dráhami.

Pri horských dráhach ale zábava nekončí! Užiť si môžete aj preteky na okruhu Yes Marina. Scuderia Challenge je atrakcia, pri ktorej si vyskúšate realistický simulátor F1. Chopte sa volantu a vytvorte najlepší čas!

Zájazdy do Spojených arabských emirátov

Atrakcie pre rodiny s deťmi

Ferrari World vie zabaviť deti a priaznivcov pokojnejších aktivít rovnako dobre ako vyznávačov adrenalínových športov. V sekcii Family Fun nájdete Junior GT, štartovací bod pre vaše natešené potomky. Nechajte ich pozrieť si vzdelávací film a preškoliť sa odborníkmi, potom ich pustite za volant vozidla 430 GT Spider. Pohľad na to, ako svištia po dráhe v autíčku zábavnej veľkosti, vás poteší aj rozosmeje.

Rodinám je určená aj atrakcia Tyre Twist, založená na tradičnej jazde v čajových šálkach. Naskočte do vozíku v tvare veľkej pneumatiky F1 a zažite zbesilé otáčanie!

Existuje niečo zábavnejšie?Možno novinka Benno’Great Race!. Prežite jazdu plnú interaktívnych výziev a špeciálnych efektov. Pomôžte Bennovi vyhrať jeho veľký pretek a potom si konečne doprajte niečo pokojnejšie.

Dovolenka budúcnosti: 4 atrakcie, ktoré si v Dubaji nesmiete nechať ujsť

Prečítajte si aj:

Dovolenka budúcnosti: 4 atrakcie, ktoré si v Dubaji nesmiete nechať ujsť

Preskúmajte miniatúrne Taliansko prostredníctvom Bell’Italia. Nasadnite do malého Ferrari 250 California a podniknite cestu okolo slávnych pamiatok aj preslávených pretekárskych miest.  Prehliadnite si napríklad pretekársky okruh v Monze alebo Benátky. Zaujímavosťou je, že Bell’Italia zobrazuje cez 40 000 ručne zasadených drobných stromčekov.

Cestujte bez obáv: Ponúkame komplexné zdravotné poistenie

Občerstvenie

Náročné vyvádzanie nejedného unaví a vyhladovie. Ferrari World má k dispozícií päť reštaurácií, v ktorých ponúka jedlo v talianskom štýle a s príjemnou atmosférou.

TOP 9 najlepších reštaurácií v Dubaji: Opojenie pre všetky vaše zmysly

Prečítajte si aj:

TOP 9 najlepších reštaurácií v Dubaji: Opojenie pre všetky vaše zmysly

Vstupné a otváracia doba

Do Ferrari Worldu si môžte zakúpiť celodenný lístok, alebo vstupenku do dvoch parkov, ktorá súčasne umožňuje navštíviť aquapark Yas Waterworld. Vstupenky sa delia na bronzové, strieborné a zlaté.

Jednodňový lístok do Ferrari World - 310 AED na osobu (cca 85€) / neobmedzený vstup do Ferrari World

Jednodňový lístok do Ferrari World + zábavný park – 395 AED na osobu ( cca 108€) / na výber máte vodný park Yas Waterworld Abu Dhabi alebo Warner Bros. World™ Abu Dhabi.

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.