Prejsť k obsahu | Prejsť k hlavnému menu

Nudistické pláže v Chorvátsku

Plánujete na tento rok dovolenku v Chorvátsku, ale radi by ste pri nej zažili niečo nové a vzrušujúce? Vskutku nezabudnuteľného? Odložte plavky aj hanbu a vyskúšajte niektorú z mnohých obľúbených nudapláži! Skoro sa tomu ani nechce veriť, ale Chorvátsko je na ne skutočne bohaté. Predstavme si teraz aspoň desať z nich.

Brijuni, Veli Brijun

Nudistická pláž na ostrove Veli Brijun je úzka a skalnatá. Obklopuje ju krásna príroda, ktorá poteší vaše oko i dušu. Rovnako ako pláž je aj tunajšie more čisté a lákavé.

Vyberte si dovolenku v Chorvátsku 

Kačjak, Crikvenica

Pláž sa nachádza blízko obce Dramalj, približne 2 km od Crikvenice. Nudistická časť susedí s textilnou. Krásna skalnatá a kamienková pláž s niekoľkými dláždenými úsekmi leží neďaleko turistického letoviska Kačjak. Najlepšie miesta bývajú obsadené od skorého rána, poponáhľajte sa teda a uchmatnite to najvýhodnejšie!

Pláž Brijuni, Chorvátsko

Pláž Brijuni, Chorvátsko

Kanegra, Umag

Kemp Kanegra získal tretie miesto v kategórii Najlepší stredne veľký kemp v Chorvátsku za rok 2009. Nudistický kemp Kanegra by ste našli na pobreží jednej z najkrajších istrijských zátok s mnohými štrkovými a skalnatými plážami.

Objavte 10 prekrásnych malých ostrovov v Chorvátsku

Prečítajte si aj:

Objavte 10 prekrásnych malých ostrovov v Chorvátsku

Kovačine, ostrov Cres

Kemp Kovačine ponúka mnohé komfortné ihrisko pre kempovanie, vrátane tých pre nudistov. Je obklopený olivovníkmi a borovicami, zatiaľ čo jeho plážové oblasti tvorí zmes okruhliakov a kameňov s oddeleným priestorom na opaľovanie. Nudistom je venovaná časť kempu. Majú k dispozícii pláž, ktorá je výhradne nudistická. Tu si svoju odhalenú dovolenku určite ako sa patrí užijete.

Ostrov Cres, Chorvátsko

Ostrov Cres, Chorvátsko

Cestujte bez obáv: Nové pripoistenie vás ochráni pred problémami s Covid-19

Njivice, ostrov Krk

Njivice je nudistická pláž tvorená jemnými okruhliakmi a skaliskami. Nachádza sa v kempe Njivice a je pravým rajom pre zamilované páry. Bohužiaľ tu chýbajú reštauračné zariadenia, ale nevešajte hlavu. Vezmite sem svoju drahú polovičku a bude vás živiť láska.

Punta Skala, Petrcane

Punta Skala bola kedysi populárnym nudistickým rezortom, ale v roku 1989 sa z nej stalo bežné textilné stredisko. V súčasnosti je jedna časť pláže však stále vyhradené pre nudistov. Je to pláž kamenistá a štrková. Sprchy, rovnako ako ostatné sociálne zariadenie, je umiestnené v textilnej časti pláže. Takže sa nezabudnite obliecť do plaviek, až sa pôjdete opláchnuť.

Spoznajte s nami krásy Chorvátska

Sahara, ostrov Rab

Saharu možno nájsť na ostrove Rab v blízkosti turistického letoviska Lopar. Je jednou z najznámejších nudistických pláží. Láka k relaxácii nielen hebkým pieskom, ale aj krásnym borovicovým lesom v pozadí. Nemá žiadne bary ani iné zariadenia. Všetko, čo potrebujete, pre vás ale každý deň privezie malá loď. Teda až na rôzne športové náčinie, to si musíte priniesť sami.

Pláž Sahara, Rab, Chorvátsko

Pláž Sahara, Rab, Chorvátsko

Slanica, ostrov Murter

Nudistická pláž Podvrške na ostrove Murter sa rozprestiera pri krásnej piesočnej zátoky Slanica, hneď vedľa autokempe Slanica. Je piesková a štrková, obľúbená u nudistických návštevníkov, mladých párov a taktiež u rodín s malými deťmi. Svoje si tu nájde naozaj každý a všetci bez výnimky budú určite spokojní.

Leto vo Vysokých Tatrách: Tipy na zábavu pre celú rodinu

Prečítajte si aj:

Leto vo Vysokých Tatrách: Tipy na zábavu pre celú rodinu

Smokvica, Šibenik

Populárna je tiež nudistická pláž na malom ostrove Smokvica, vzdialená asi 28 km južne od mesta Šibenik. Leží blízko malebného mestečka Primošten, ktoré patria k najvyhľadávanejším turistickým strediskám v celej Dalmácii. Lodné taxi sem jazdia niekoľkokrát denne.

Solaris, Poreč

Tiež kemp Solaris je známym cieľom turistov. Nachádza sa na zelenom polostrove Lanterna, na polceste medzi mestami Novigrad a Poreč. Zamilujete si jeho čarovné pobrežie, početné nudistické pláže aj odľahlé zátoky s nádhernými výhľadmi na more.

Pobrežie Istrie, Chorvátsko

Pobrežie Istrie, Chorvátsko

Vedzte, že táto naša pestrá ponuka predstavuje iba zlomok toho, čo vám môže Chorvátsko ponúknuť. Nehanbite sa a vyberte si dovolenku presne podľa vašich snov a túžob, plnú hrejivého slnka, šumiaceho mora, osviežujúcich nápojov a hlavne pohody!

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.