Prejsť k obsahu | Prejsť k hlavnému menu

Najlepšie hotely pre golfistov

Golf

Golf

Určiť tie najzaujímavejšie golfové rezorty sveta nie je ľahká úloha. Každý z nás má rozdielne požiadavky. Pre niekoho je najdôležitejšie umiestnenie v krásnej krajine. Niekto dáva prednosť luxusu a prvotriednym službám. A pre niektorých z nás je ideálom menej známa, pokojnejšia destinácia s dobrou dostupnosťou golfového areálu. Poďme si predstaviť niektoré z prvotriednych golfových rezortov.

GOLF ALMERIMAR RESORT *****, Costa de Almeria – Španielsko

Tento elegantný španielsky hotel je splneným snom každého golfistu. Nachádza sa priamo pri 27-jamkového ihriska Almerimar Golf Club. Golfový areál, navrhnutý svetoznámymi architektami, prirodzene splýva s okolím a dokonale preverí fyzickú i psychickú pripravenosť hráčov. Hoteloví hostia sa môžu tešiť na luxusné ubytovanie, štýlové SPA centrum aj niekoľko a la carte reštaurácií s vynikajúcou španielskou i medzinárodnou kuchyňou.

Golf Almerimar Resort

Golf Almerimar Resort

HERITAGE AWALI GOLF AND SPA RESORT *****, Bel Ombre – Mauricius

Jeden z najluxusnejších rezortov na ostrove Maurícius ponúka všetko potrebné na strávenie nezabudnuteľnej dovolenky. Labužníci si môžu vyberať z ponuky dvanástich luxusných reštaurácií, pre deti sú k dispozícii moderné ihriská aj pestré animačné programy. Unavení rodičia určite radi využijú služby elegantného SPA centra. Golfistov poteší krásne, 18-jamkové majstrovské ihrisko s nádherným výhľadom na pobreží. Dokonalá je tiež hotelová pláž pokrytá jemným bielym pieskom.

Heritage Awali Golf and Spa Resort

Heritage Awali Golf and Spa Resort

SHERATON JUMEIRAH BEACH *****, Jumeirah – Spojené Arabské Emiráty

Komfortný hotel, ležiaci na jednej z najkrajších pláží v krajine sa nachádza len niekoľko minút jazdy od Jumeirah Golf Clubu, založeného roku 2009. Dve 18-jamkové majstrovské ihriská nazývané Earth a Fire sú inšpirovaná prírodnými elementami. Početné vodné prekážky aj červeno sfarbený piesok odlišujú toto ihrisko od desiatok ostatných. Rezort Sheraton Jumeirah Beach Club, zasadený v nádhernej záhrade, ponúka svojim klientom moderne zariadené izby, orientálne relaxačnú zónu aj nádherný panoramatický výhľad na Perzský záliv.

Sheraton Jumeirah Beach Resort

Sheraton Jumeirah Beach Resort

SHERATON LA CALETA RESORT AND SPA *****, Costa Adeje – Tenerife

Ostrov Tenerife láka golfistov predovšetkým vďaka príjemnému podnebiu a vysokému štandardu poskytovaných služieb. Tie môžu očakávať aj v rezort patriacemu do preslávenej hotelovej siete Sheraton. Tunajšie SPA centrum patrí k tomu najlepšiemu čo si môžete v oblasti starostlivosti o telo dopriať. Kúpeľný areál so saunou, vírivkami, parným kúpeľom, kozmetickým salónom, manikúrou aj vyhrievaným bazénom vám dopraje relaxáciu po náročnej hre na 1,5 km vzdialenom 18-jamkovom golfovom ihrisku Golf Costa Adeje. Pre najmenších hostí je k dispozícii detský klub aj tím skúsených animátorov.

Sheraton La Caleta Resort & Spa

Sheraton La Caleta Resort & Spa

MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT *****, Belek – Turecko

Jedna z najobľúbenejších dovolenkových destinácií láka aj vášnivých golfistov. Tunajšie golfové ihriská si postupne získavajú svetový ohlas. Patrí k nim aj 18-násť jamkový rezort umiestnený v tesnej blízkosti hotela Maxx Royal Belek. Pre hostí je tu okrem vynikajúcich podmienok pre hranie golfu k dispozícii aj krásna stredomorská pláž, výrobňa čokoládových praliniek, golfový obchod, 6 bazénov, aquapark, niekoľko luxusných a-la carte reštaurácií i luxusné relaxačné centrum. Športovci ocenia 9 tenisových kurtov, basketbalové ihrisko, lekcie pilates či jogy.

Maxx Royal Belek Golf Resort

Maxx Royal Belek Golf Resort

CONSTANCE LÉMURIA RESORT *****, Praslin – Seychely

Ekologický hotelový rezort je so svojím 18-násť jamkovým golfovým ihriskom na Seychelách skutočným unikátom. V roku 2016 prešiel kompletnou rekonštrukciou a návštevníkom sa tak otvára čistý luxus uprostred panenskej prírody. Priestranné vilky ponúkajú dokonalé súkromie. Hoteloví kuchári pripravujú vybrané lahôdky z tých najčerstvejších ingrediencií a personál SPA centra sa počas ayurvédskych rituálov postará o dokonalú relaxáciu. Belostné hotelovej pláže zvádzajú k odpočinku aj poznávaniu pestrého podmorského sveta.

Constance Lemuria Resort

Constance Lemuria Resort

CORAL BEACH *****, Paphos – Cyprus

V okolí letoviska Paphos sa nachádzajú štyri golfové ihriská najvyššej triedy. Boli postavené dostatočne ďaleko od zhonu veľkých turistických stredísk. Hotel Coral Beach je od areálov vzdialený len niekoľko minút jazdy autom. Svojim klientom zaistí aj zaujímavé golfové balíčky. Hotel je obľúbený najmä vďaka polohe na pokojnom mieste Akamasského polostrova, priamo pri krásnej piesočnatej pláži. O blaho návštevníkov sa stará personál niekoľkých reštaurácií, fitness centrá, relaxačného centra, detského klubu i tím kreatívnych animátorov.

Coral Beach

Coral Beach

PARADISUS PLAYA DEL CARMEN LA ESMERALDA *****, Mexiko

Mexiko patrí ku snovým destináciám. Je tu všetko čo turistov priťahuje. Krásne more, dobré jedlo, belostné pláže, pamiatky, krásna príroda a v neposlednom rade aj skvelé golfové areály. V Cancúne a jeho blízkom okolí sa nachádza 9 nádherných majstrovských ihrísk. Luxusný all inclusive rezort La Esmeralda je dokonalou esenciou dizajnu a luxusu. Množstvo reštaurácií, wellness centrum, konferenčné centrum, zázemie pre deti i pláž ako vystrihnutá zo stránok katalógov cestovných kancelárií. K úplnej dokonalosti prispieva aj blízkosť 18-jamkového golfového areálu tej najvyššej kategórie.

Paradisus Playa del Carmen La Esmeralda

Paradisus Playa del Carmen La Esmeralda

JW MARIOTT IHILANI RESORT *****, Havajské ostrovy – USA

Ako v raji si budete pripadať v tomto havajskom rezorte, spadajúcim do prestížnej siete hotelov Mariott. Rozľahlá palmová záhrada poskytuje príjemný tieň na ceste ku krásnej piesočnatej pláži. Hotelový personál je pripravený splniť každé vaše priania a nad ponukou jedál i nápojov v hotelovom bare sa vám zatočí hlava. Samozrejmosťou je moderný wellness centrum aj pestrá ponuka športových aktivít. 18-jamkové golfové ihrisko sa nachádza v tesnej blízkosti rezortu.

JW Marriott Ihilani Resort

JW Marriott Ihilani Resort

ANGSANA LANG CO *****, Hoi An - Vietnam

Golf priniesli do Vietnamu Francúzi v roku 1920. Dnes si tu môžete vybrať z dvadsiatich ihrísk rôznych stupňov obtiažnosti. Golf je v tejto krajine len výsadou vysoko postavených. Golfové ihriská však radi poskytnú guest fee aj zahraničným turistom. Novootvorený, dizajnový plážový rezort Angsana Lang Čo je umiestnený priamo pri 18-jamkového ihriska. Príjemná pokojná atmosféra hotela priamo nabáda k návšteve niektorej z mnohých procedúr miestneho kozmetického salónu či wellness centra. Špeciality hotelových majstrov kuchárov si môžete vychutnať v niektorej z a la carte reštaurácií s nádherným výhľadom na pobrežie.

Angsana Lang Co

Angsana Lang Co

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.