Prejsť k obsahu | Prejsť k hlavnému menu

Exotické hotely s najkrajšími bazénmi

Chystáte sa na dovolenku do exotických destinácií a viete, že tam býva počasie a more niekedy zradné? Vyberte si hotel, v ktorom Vás vďaka bazénu nebude mrzieť, že netrávite deň v mori.

Seychely

Seychely sa nachádzajú v Indickom oceáne, východne od Afriky. Čaká Vás luxusná dovolenka v tropickom raji. Výhľad na oceán z výšky Vám ponúkne nekonečný bazén hotela   Banyan Tree Seychelles 5*. Hotel je postavený pri jednej z najkrajších pláží na ostrove, ktorá je ako bonus často ľudoprázdna. 

Banyan Tree Seychelles

Banyan Tree Seychelles

Thajsko

Hotel Santhiya Resort & Spa 5* v Thajsku, je postavený v klasickom miestnom štýle. Niektoré izby majú navyše aj vírivku. Čo sa týka bazéna, je umiestnený s výhľadom na divokú thajskú prírodu, jeho výnimočnosť spočíva v ležadlách v tvare loďky, ktoré sú umiestnené priamo na vode, takže si budete s trochou fantázie pripadať ako na mori.

Santhiya Resort & Spa

Santhiya Resort & Spa

Spojené arabské emiráty

Okúzľujúci výhľad na Palmový ostrov Vám umožní posedenie na streche pri bazéne hotela Auris Plaza 5* v Dubaji. Jedná sa o mestský hotel, pláže sú preto verejné a za poplatok. Určite stojí za zmienku, že sa jedná o „suchý“ hotel – nepodáva sa tu alkohol.

Auris Plaza

Auris Plaza

Maurícius

Nekonečný bazén, ktorý vo Vás bude vyvolávať pocit, že sa kúpete v prírodnej lagúne, nájdete v hoteli Lux Le Morne 5*. Na umelo vytvorených ostrovčekoch v bazéne sú palmy, vo vyvýšených bokoch bazénu zas malé vodopády.

Lux Le Morne

Lux Le Morne

Maldivy

Maldivy patria k najkrajším plážovým destináciám na svete. Hotel Per AQUUM Huvafen Fushi 5* sa nachádza v prekrásnej lagúne, kde môžete v kľude relaxovať v súkromí na pláži, šnorchlovať v jednom z najlepších koralových útesov na Maldivách alebo si vychutnávať pohodu pri bazéne, ktorý vybieha nad morskú hladinu. Hotel ponúka aj prvé podvodné kúpele na svete.

Per AQUUM Huvafen Fushi

Per AQUUM Huvafen Fushi

Chile

Na záver určite stojí za zmienku najväčší bazén na svete, ktorý sa nachádza v Chile. Je súčasťou luxusného rezortu a voda v ňom je upravovaná, aby mala farbu karibského mora. Na dĺžku meria viac ako kilometer a v niektorých miestach hĺbku 35 metrov. Bazén neslúži len na relax a plávanie, možno v ňom aj plachtiť či jazdiť na vodných lyžiach.

Satelitný snímok najväčšieho hotelového bazén

Satelitný snímok najväčšieho hotelového bazén

Nenechajte si ničím narušiť Vašu dovolenku. Pobyty v týchto luxusných hoteloch navodia pohodu v každom počasí.

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.

Priali by ste si navštíviť túto lokalitu? Stačí si vybrať.