Prejsť k obsahu | Prejsť k hlavnému menu

Ubytujte sa ako praví Benátčania!

Benátky

Benátky

Vylepšite svoju romantickú dovolenku v talianskych Benátkach tým, že s auybtujete priamo v ich srdci. Kúzlo plávajúcich gondol, rušných uličiek a starobylých pamiatok si tak budete môcť maximálne vychutnať.

Hotel Canaletto

Trojhviezdičkový hotel Canaletto s výhodným umiestnením priamo v strede Benátok sa nachádza asi iba 5 minút chôdze od mostu Rialto (250 m) a námestia sv. Marka (300 m). Nefajčiarske izby sú zariadené starším nábytkom v benátskom štýle, čo však neznamená, že by im chýbala moderná kúpeľňa, televízia a funkčná klimatizácia. Raňajky bufetového typu sa podávajú od 8:00 do 10:00. V blízkom okolí narazíte na mnoho trattorií a bufetov s bohatým výberom pokrmov v cene do 15 € za osobu.

Hotel Canaletto

Hotel Canaletto

Hotel Rialto

Štvorhviezdičkový hotel Rialto získal meno podľa oblasti Benátok, ktorá je v porovnaní s ostatnými vyvýšená a predstavovala vždy obchodné centrum mesta. Hotel nájdete pri rovnakomennom moste. Má terasu s výhľadom na Canal Grande a zastávka vodného autobusu sa nachádza priamo pred ním. V ponuke sú tradične zariadené benátske izby aj apartmány so satelitnou televíziou. Všetky disponujú klimatizáciou a minibarom. Kanál a most je však vidieť iba z niektorých. Pokochať sa výhľadom môžete pri kontinentálnych raňajkách formou bufetu. Námestie sv. Marka je odtiaľ vzdialené 600 m.

Hotel Rialto

Hotel Rialto

Hotel Luna Baglioni

Luxusný päťhviezdičkový hotel Luna Baglioni má vlastné prístavisko, kam sa dá prísť motorovým člnom alebo na gondole. Zastávka vodného autobusu je vzdialená iba 50 m, námestie sv. Marka leží 80 m od hotela. K zariadeniu patrí oceňovaná reštaurácia Canova, ktorá vás nadchne kulinárskym umením aj úchvatnou terasou s výhľadom na Canal Grande a Kráľovské záhrady. Čo sa týka izieb, môžete vyberať z troch typov. V ponuke je dvojlôžkový apartmán Junior Suite s výhľadom na mesto, či zátoku, ďalej  izbu Deluxe s výhľadom na mesto a izbu Superior s dvojlôžkovou posteľou a výhľadom do dvora.

Hotel Luna Baglioni

Hotel Luna Baglioni

Hotel Ca’ D'oro

Trojhviezdičkový hotel Ca’ D'oro stojí 200 m od zastávky vodnej dopravy a iba 5 minút chôdze od Ponte di Rialto. Ponúka ubytovanie v bezbariérových izbách rôznych typov, od jednolôžkových po trojlôžkové. Raňajky prebiehajú formou bufetu, je tu však možnosť donášky na izbu. V blízkom okolí sú aj ďalšie možnosti stravovania. Parkovanie pri hoteli bohužiaľ nie je možné a domáce zvieratá v ňom nie sú povolené.

Hotel Ca’ D'oro

Hotel Ca’ D'oro

Apartmán Estuario

Elegantný štvorhviezdičkový apartmán Estuario v štvrti Cannaregio stojí v susedstve chrámu Chiesa della Madonna dell'Orto. Z veľkej záhrady, ktorá má k dispozícii aj príjemné posedenie, je na chrám naozaj pekný výhľad. Takmer na dosah ruky je odtiaľ slávny ostrov sklárov Murano. Navštíviť môžete aj neďalekú židovskú štvrť. Vaporetto vás ľahko dopraví aj na ďalšie zaujímavé miesta v Benátskej lagúne. Súčasťou zariadenia rekreačného apartmánu je satelitná televízia, DVD prehrávač, internet cez kábel, vybavená kuchyňa, práčka aj umývačka.

Apartmán Estuario

Apartmán Estuario

Hotel Principe

Príjemný štvorhviezdičkový hotel Principe stojí na brehu kanálu v srdci Benátok a má aj súkromné mólo, ku ktorému ľahko dôjde gondola, či vodné taxi. Námestie sv. Marka leží 2 km odtiaľ, dopravte sa k nemu jednoducho pomocou vaporetta. Výber hotelových izieb je naozaj pestrý, od jednoduchšieho klasického, až po luxusnejší typ Deluxe. Miestna reštaurácia Sivoli podáva benátske špeciality a medzinárodné pokrmy, vrátane čerstvých rýb. Mirai, prvá japonská reštaurácia v meste, poteší rôznymi japonskými dobrotami.

Hotel Principe

Hotel Principe

Hotel Tiziano

Trojhviezdičkový hotel Tiziano má výhodnú polohu kúsok od železničnej stanice Santa Lucia a autobusového terminálu Piazzale Roma. Stojí v štvrti Dorsoduro, kde hostia nájdu mnoho zaujímavých turistických atrakcií, ako sú malebné námestia Campo Santa Margherita a Campo dei Carmini. K dispozícií sú dvojlôžkové, trojlôžkové a rodinné izby. Všetky majú vlastnú kúpeľňu s toaletou, klimatizáciu, televíziu, trezor a za príplatok minibar.

Hotel Tiziano

Hotel Tiziano

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.