Prejsť k obsahu | Prejsť k hlavnému menu

Sexy dovolenka: S cudzou ženou, v cudzej posteli

Swingers dovolenka v cudzom objatí

Swingers dovolenka v cudzom objatí Shutterstock

Každý má inú predstavu o dovolenke, to je jasná vec. Milovníci tepla pôjdu k moru, aktívni športovci do hôr a odvážni sexuchtiví zamieria do swingers hotela. Áno, aj také hotely už sa v ponuke cestovných kancelárií objavujú a rovnako ako hotely pre gayov, lesby či zaľúbené páry, sú veľmi žiadané.

Cestovanie znamená predovšetkým objavovanie. Či už ide o objavovanie cudzích krajín, odlišných kultúr, prírodných krás, rozmanitosti ľudstva či prekvapivých hlbín seba samého. Pri potulkách svetom bývajú ľudia odvážnejší, preto majú guráž okúsiť nepoznané. Ak teda nie ste vyložene puritán, možno svoju ďalšiu dovolenku skúsite okoreniť niečím doteraz nepoznaným aj v oblasti sexu. Alebo vám manželstvo funguje už mnoho rokov aj vďaka tomu, že si vzájomne dovolíte striedať partnerov a potom je swingers hotel jasná voľba.

Swingers hotely

Swingers dovolenka stojí za vyskúšanie

Swingers dovolenka stojí za vyskúšanie Shutterstock

Takýto hotel nájdete v ponuke väčšinou pod označením adults only, avšak nie každý taký hotel je samozrejme pre vás ten pravý. Swingers hotely bývajú často naturistické. Bez šiat je možné chodiť v ich areáli takmer všade, okrem reštaurácií alebo diskoték. Tancujúci naháči by napokon pravdepodobne vyzerali trochu nepatrične.

Sexy dovolenka pre vás: Swingers hotely

To, že sa ubytujete vo swingers hoteli vás samozrejme nezaväzuje k tomu, aby ste za týždeň vystriedali všetky jeho spálne (prípadne hostí). Avšak môžete počítať s tým, že vám príde ponuka na výmenu partnerov na sex (pokiaľ ju neurobíte vy sami). Rovnako tak môžete, ale nemusíte, navštíviť swingers party organizované v hoteli. Buďte ale pripravení aj na to, že v niektorých odviazanejších hoteloch môžete naraziť na pár oddávajúci sa milostným hrám verejne. Swingeri majú skrátka radi publikum.

Vášnivé krajiny

Milostné troj a viacuholníky nie sú novinkou

Milostné troj a viacuholníky nie sú novinkou Shutterstock

Tak čo, idete do toho? Ak vás predstava takejto sexy dovolenky vzrušuje, vydajte sa za dobrodružstvom! V Španielsku, plnom horkokrvných zvodcov, je týchto krásne hriešnych hotelov zrejme najviac. V tejto krajine je obvykle zvykom, že hotel má pojem swingers aj v názve. Začo také sa hanbiť, že? Podobne sú na tom v Mexiku, ale pozadu nezostáva ani puritánske Anglicko, najznámejší anglický hotel tohto typu nesie názov Paradise. Ak sa vám nechce cestovať ďaleko, ale chcete len výlet za hranice všedných dní, potom sa môžete ponoriť do cudzích náručí na niektorej swingers párty v Česku. Hotely zatiaľ nenájdete, ale klubov je tu požehnane. Swingers party totiž nie sú žiadnou novinkou a už vôbec nie výstrelkom dnešnej doby. Počiatky vzniku tejto kratochvíle siahajú až ku 2. svetovej vojne. Vtedy bolo puto medzi americkými pilotmi AirForce tak silné, že viedlo aj k spoločnému životu s výmenami manželiek.

Bez predsudkov

Španielsko je gay friendly

Španielsko je gay friendly Shutterstock

Rovnako ako je Španielsko rajom swingerov, je prívetivé tiež ku gayom a lesbičkám. Grand Canaria, Madrid alebo Barcelona vás v tomto smere prekvapia svojou otvorenosťou. V gay friendly hoteloch sa nemusíte báť uštipačných poznámok ani nepríjemných nepriateľských pohľadov. Navyše budete mať nespočetné množstvo príležitostí sa s niekým zoznámiť, či už na nuda plážach (nekupujete pomyselnú mačku vo vreci) alebo na divokých večierkoch.

Viete, kde si užíval milostné hry boh Poseidon?

Prečítajte si aj:

Viete, kde si užíval milostné hry boh Poseidon?

Do gayfriendly hotela môžete ísť aj s rodinkou, ak ste k týmto ľuďom naozaj friendly. V Barcelone nájdete aj iný typ hotela označený men only, teda len pre mužov. Podobné hotely existujú aj pre lesbičky, často počujete tiež spojenie gay only hotely – tie sú určené všetkým homosexuálnym párom.

Ak vám momentálne iskrí v očiach a v hlave víria divoké fantázie, potom ste na najlepšej ceste vyraziť za svojou dobrodružnou dovolenkou snov. Nebráňte sa tomu. Je vedecky dokázané, že ľudia experimentujúci v sexe sú oveľa spokojnejší a šťastnejší ako tí, ktorí sa svoje túžby snažia krotiť.

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.