Prejsť k obsahu | Prejsť k hlavnému menu

Rebríček 5 najlepších all inclusive rezortov sveta

Bezpochyby má každý z nás rád dobré jedlo a pitie. Kombináciu tých najrozličnejších chutí, ktoré robia z jedla ten pravý pôžitok. A k dokonalej dovolenke dobré jedlo jednoznačne patrí. Poďme sa spoločne pozrieť na all inclusive hotely, ktoré sa nachádzajú na prvých piatich priečkach pomyselného rebríčka zostaveného cestovateľským portálom TripAdvisor.

1. miesto: Mexiko - Excellence Playa Mujeres

Mexická kuchyňa patrí medzi tie najlepšie na svete. Fazule na 1000 spôsobov, chilli a slávna tequilla, niet divu, že sa ako prvý v rebríčku umiestnil mexický hotel iba pre dospelých Excellence Playa Mujeres 5* v Cancúne. Hotel je obrovský a so svojimi 15 budovami disponuje celkom 450 izbami. Komplex ponúka mnoho outdoorových aktivít (jazda na bicykli, lukostreľba, hra bocca či volejbal), niekoľko indoorových aktivít (fitness, jóga, biliard) a wellness centrum. Pre hostí je pripravených desať medzinárodných reštaurácií a jedenásť štýlových barov. Okrem iného Vám hotel pripraví aj diétne jedlá.

2. miesto: Grécko - Ikos Olivia

Ani Európa v tomto svetovom hodnotení nezaostáva a ponúka Vám hotel Ikos Olivia 5* na gréckom polostrove Chalkidiki. Tento luxusný rezort ponúka ubytovanie v hlavnej budove a bungalovoch v krásnej záhrade. Ponúkne Vám tradičnú grécku kuchyňu (baranie mäso, tzatziki, souvlaki, typický grécky šalát, musaku,...), ale aj špeciality zahraničných kuchýň. Disponuje štyrmi à la carte reštauráciami (grécka, ázijská, talianska a francúzska). Všetko toto výborné jedlo pre Vás chystajú šéfkuchári ocenení Michelinskou hviezdou. Navyše môžete celý deň využívať servis čašníkov na pláži a pri bazéne.

3. miesto: Maurícius - Tamassa Resort

Za tretí najlepší hotel cestovatelia považujú Tamassa Resort 4*, ktorý leží na juhozápadnom pobreží ostrova. Pýšiť sa môže niekoľkými reštauráciami, vrátane plážovej, kde Vás kuchári prenesú do Latinskej Ameriky či Talianska. Hlavná reštaurácia má pre zmenu otvorenú kuchyňu, kde môžete sledovať šéfkuchárov pri príprave pokrmov. Zadarmo hotel ponúka vodné športy (windsurfing, vodný bicykel, loďky so skleneným dnom či vodné lyžovanie), posilovňu, tenis alebo diskotéku. Oddýchnuť si po náročnom dni môžete pri jednom z bazénov, ktoré sú obklopené pieskom. 

4. miesto: Maldivy - Kurumba Resort

Ostrovy a ostrovčeky, ktoré sú romantickým rajom pre milovníkov pokoja a exotickej fauny a flóry. Na štvrtom mieste rebríčka sa umiestnil hotel Kurumba Resort 5*. Mimo iné je veľmi obľúbený vďaka skvelým podmienkam pre potápanie a šnorchlovanie. Ponúka deväť reštaurácií, kde varia pochúťky medzinárodnej (talianska, japonská, libanonská či indická) a miestnej kuchyne. Pre deti detské ihrisko, herňu a bazén. Pre dospelých boutique, tenisový kurt či kúpele. Rezort tiež ponúka rybárske výlety.

5. miesto: Mexiko - Grand Velas Riviera Nayarit

Ako posledný uzatvára päticu opäť mexický hotel Grand Velas Riviera Nayarit 5*. Luxusný rezort ponúka výhľad na oceán, wellness, nekonečný bazén a cluby pre deti a mládež. Reštaurácie ponúkajú gastronomické zážitky, okrem iného môžete ochutnať taliansku, francúzsku a samozrejme mexickú kuchyňu. Nechýba ani reštaurácia na pláži s výhľadom na more (čínske a japonské špeciality).

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.