Prejsť k obsahu | Prejsť k hlavnému menu

Ponuka doplnkových služieb Invia pre Vaše cestovanie

Ponuka doplnkových služieb Invia

Ponuka doplnkových služieb Invia

Predtým, než odídete na dovolenku, by ste mali zariadiť plno vecí. Samozrejmosťou je skontrolovať si platnosť cestovných dokladov, nakúpiť nové plavky a opaľovacie krémy, ale tiež by ste nemali zabudnúť zaistiť si cestovné poistenie alebo parkovanie na letisku.

Cestovné poistenie AXA ASSISTANCE

Ak odchádzate do zahraničia, vždy by ste si mali zariadiť cestovné poistenie. Poistenie, ktoré máte na území Slovenskej republiky, za našimi hranicami neplatí. Náš partner AXA ASSISTANCE navyše ako jedna z mála poisťovní ponúka neobmedzené krytie liečebných nákladov. Samozrejmosťou sú aj ďalšie komponenty ako poistenie zodpovednosti za škodu, stratu batožiny, poistenie bežných športov ale aj pripoistenie rizikových športov či právnu pomoc. Súčasťou nášho balíčka je aj storno zo zdravotných dôvodov, ktoré platí aj v deň odchodu na dovolenku.

Poistenie technickej asistencie vozidiel AXA ASSISTANCE

Jedná sa o pripoistenie automobilu pri cestách do zahraničia. V prípade nehody či poruchy automobilu sú zazmluvnené servisné miesta, kde Vám s opravou pomôžu a všetko sa bude riešiť priamo s poisťovňou. Jednou z hlavných výhod je tiež neobmedzený počet kilometrov na odťah nepojazdného vozidla do najbližšieho servisu či späť do SR a zabezpečenie náhradnej dopravy do cieľa Vašej cesty alebo späť do SR. Pri zakúpení poistenia nezáleží na veku vozidla ani na počte najazdených kilometrov. Nespoliehajte sa na svoje povinné či havarijné poistenie, väčšina poisťovní ponúka odťah cca do 100 km a každý ďalší kilometer je za cenu napríklad 30 centov, pri ceste s dĺžkou 1000 km sa tak dovolenka značne predraží.

Poistenie technickej asistencie vozidiel

Poistenie technickej asistencie vozidiel

Parkovanie na letisku

Zaparkujte s nami pohodlne neďaleko letiska M. R. Štefánika v Bratislave. Parkovisko je strážené 24 hodín denne, v cene máte aj transfer na letisko a z letiska (zhruba 5 minút), disponuje aj detskými sedačkami. Toto parkovanie nie je kryté.

Pri odlete z Prahy môžte využiť služby parkoviska Parkia, ktoré sa nachádza neďaleko letiska Václava Havla. Vďaka tomu, že je naším hlavným partnerom, ponúkame pri nákupoch First minute výrazné zľavy. V našej ponuke je ďalej parkovanie pri letiskách v Brne či Ostrave.

LEO Express – doprava na letisko

V spolupráci s LEO Express zaisťujeme dopravu autobusmi a minibusmi na niektoré z medzinárodných letísk v strednej Európe (Praha, Krakov, Katowice, Viedeň alebo Mníchov). Linky zachádzajú priamo k odletovým terminálom.

LEO Express

LEO Express

Salónik Raiffeisenbank Lounge na letisku v Prahe

V spolupráci s letiskom Václava Havla Praha ponúkame vstup do exkluzívneho salóniku, ktorý zahŕňa aj privátny Check-in servis zdarma. Doprajte si pred odletom pohodlie, zadarmo sa občerstvite (All inclusive), navyše tu máte aj TV, denný tisk a detský kútik. Salónik funguje pri termináli 2.

Víza

Vrámci našej spolupráce s rôznymi zahraničnými partnermi Vám môžeme zabezpečiť víza do Vašej cieľovej destinácie. Platí primárne pre klientov českej a slovenskej národnosti, pre ďalších členov a niektoré iné národnosti, ako napríklad Ukrajina či Rusko.

Vízum zaistíme do nasledujúcich krajín:

Austrália, Afganistan, Azerbajdžan, Bahamy, Barma, Bielorusko, Botswana, Čína, Egypt, Etiópia, Gambia, Ghana, Guinea, India, Indonézia, Irán, Kambodža, Kazachstan, Keňa, Kuba, Kirgizsko, Laos, Lesotho, Libéria, Mali, Mauretánia, Mongolsko, Namíbia, Pakistan, Rusko, Rwanda, SAE – Emiráty, Senegal, Svazijsko, Sýria, Tanzánia, Thajsko, Vietnam, Zimbabwe.

Požičanie automobilu v zahraničí

Radi by ste si na svojej dovolenke požičali automobil a precestovali si krajinu po vlastnej ose? Všetko za Vás zariadime. Okrem iného možno zabezpečiť aj zapožičanie motocyklov či obytných vozov. Pri online rezervácií budete mať výhodnejšiu cenu a podmienky poistenia. Medzi ďalšie výhody patrí aj nulová spoluúčasť v prípade poškodenia.

Požičanie automobilu v zahraničí

Požičanie automobilu v zahraničí

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.