Prejsť k obsahu | Prejsť k hlavnému menu

Objavte tie najkrajšie hotelové výhľady vo svete

Chystáte sa na dovolenku a medzi Vaše priority patrí aj prostredie a výhľad z Vášho okna? Chceli by ste priamo z izby vidieť úžasný západ slnka nad morskou hladinou či mať celé mesto ako na dlani? Hotely sú za takéto nadštandardy oceňované a celosvetovo vyhľadávané.

Spojené arabské emiráty

Pre mnohých z nás je Dubaj snom. Ekonomicky vyspelé a veľmi moderné mesto na pobreží Perského zálivu. Dominantou mesta je mrakodrap Burdž Chalífa. Na 11 poschodiach mrakodrapu sa rozprestiera hotel Armani Dubai 5*. Má súkromný vchod a luxusné wellness centrum s priamym vstupom do nákupného centra Dubai Mall. Ak v hoteli strávite 2 a viac nocí v niektorom z apartmánov, máte nárok si vyžiadať prístup na najvyššiu vyhliadkovú plošinu na 148. poschodí mrakodrapu. Áno, skutočne máte mesto ako na dlani.

Maldivy

Pozostávajú z 19 atolov a takmer 1200 ostrovov v Indickom oceáne. Maldivy sú ideálne na potápanie a šnorchlovanie, určite Vás uchváti aj exotická príroda a snehobiele pláže. Zavítajte na Atol Ari do komplexu Conrad Maldives Rangali Island 6*. Tento rezort Vám ponúka podmorskú presklenú reštauráciu Ithaa v hĺbke 5 metrov pod hladinou, kde sa Vám predstaví pestrý podmorský život tunajšieho oceánu.

Maurícius

Rozprávkové pláže, krásna krajina sopečného pôvodu a korálové útesy – Maurícius je ostrovom snov. Navštívte dovolenkový raj Le Morne, v ktorom je postavený hotel Lux Le Morne 5* s krásnym výhľadom. Ponúka wellness zázemie, ubytovanie v bungalovoch a skvelé podmienky pre šnorchlovanie a potápanie. Určite Vás zaujme aj výhľad na horu Le Morne Brabant, ktorá je dominantou ostrova.

Svätá Lucia

Patrí do súostrovia Malé Antily v Karibskom mori. Vyhľadávaná je pre svoje romantické piesočné pláže v zátokách a celkovú karibskú atmosféru. Na tomto ostrove sa nám ponúka luxusný hotel Sandals Regency La Toc 5*. Najlepší výhľad budete mať z vily (BUTLER LEVEL). Sunset Oceanview Bluff Millionaire Butler Villa Suite with Private Pool Sanctuary – vily majú plne zasúvateľné sklenené steny, nachádzajú sa 150 m nad morom a vy tak máte neobmedzený výhľad na túto perlu – Karibské more.

Thajsko

Toto kráľovstvo je opradené mnohými legendami dávneho Orientu. Ponúka vynikajúcu kuchyňu, krásne pláže a zátoky, monumentálne pamiatky a svetoznámu metropolu Bangkok. My sa ale pozrieme na veľmi obľúbenú provinciu Krabi. V zálive Phranang Bay leží hotel Rayavadee 5*. Ponúka nám najkrajšiu pláž Railay Beach, pohľad na pásmo vápencových skál, ktorými je polostrov obklopený a privátny prístup k hotelu loďou.

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.