Prejsť k obsahu | Prejsť k hlavnému menu

Novootvorené hotely pre rok 2018

Novootvorené hotely pre rok 2018

Novootvorené hotely pre rok 2018

Tiež máte radi nové veci? Nemusíte sa ich vzdávať ani na plánovanej dovolenke. Každý rok sa otvárajú nové hotely, alebo sa v novom kabáte predstavia tie zrekonštruované. Poďme sa spoločne pozrieť na tie, ktoré pre Vás boli otvorené v tohtoročnej sezóne.

Nové komplexy v Grécku

Krajina, ktorá mnoho rokov útočí na prvé priečky najobľúbenejších európskych destinácií. Najnavštevovanejším ostrovom je Kréta a v roku 2018 tu bol otvorený nový hotel Euphoria Resort 5*. Hotel je vhodný aj pre firemné meetingy, pretože tu nájdete konferenčné centrum až pre 250 osôb. Ďalej terasu s výhľadom na more, dvojúrovňové kúpeľné centrum, kaderníctvo, 2 Á la carte restauce či detský bazén so šmykľavkami.

Euphoria Resort

Euphoria Resort
 

Nemenej navštevovaný je ostrov Rhodos, kde bol pre tohtoročnú sezónu otvorený hotel Mayia Exclusive Resort and Spa 5*. V komplexe môžete prežiť pokojný deň vo vírivke či v tureckých kúpeľoch. Tento hotel je určený len pre osoby staršie ako 16 rokov. Počas letných mesiacov tu prebiehajú večery so živou hudbou.

Mayia Exclusive Resort and Spa

Mayia Exclusive Resort and Spa

Nový hotel v Bulharsku

Niektorí z vás si pamätajú, ako vyzerali dovolenky v Bulharsku zhruba pred 30-timi rokmi. Od tej doby sa tu ale mnohé zmenilo. A dôkazom je aj novopostavený hotel Royal Grand Hotel and Spa 4*. Komplex sa nachádza priamo na pláži a bol úplne dokončený v roku 2018. Keďže sa jedná o súkromnú pláž hotela, slnečníky a lehátka sú tu zdarma. Ďalej tu nájdeme kozmetiku a kaderníctvo, bazén s oddelenou časťou pre deti či SPA centrum, ako už vypovedá názov hotela.

Royal Grand Hotel and Spa

Royal Grand Hotel and Spa

Niečo nové na Malorke

Mallorca je tiež veľmi obľúbeným európskym ostrovom. Keďže stále rastie záujem o hotely len pre dospelých, bol tu na jar v roku 2018 otvorený Bq Paguera Boutique 4*. Hotel je určený len pre klientov staršich ako 16 rokov a nachádza sa v krásnom stredisku Paguera. V záhrade s borovicami sa nachádza vonkajší bazén a vedľa neho slnečná terasa. Hotelová reštaurácia ponúka španielske aj medzinárodné pokrmy.

Bq Paguera Boutique

Bq Paguera Boutique

Nový rezort v Egypte

Tí, ktorí navštevujú radi Egypt si možno spomínajú na hotel Ritz Carlton v Sharm El Sheikh, ktorý teraz prešiel celkovou rekonštrukciou a celý komplex nesie nový názov – Monte Carlo. Hotel Royal Monte Carlo 5*, ktorý Vám predstavíme, je honosnejšou časťou tohto komplexu a je určený len pre dospelých. Nájdete tu i mimo iného Á la carte reštourácie (talianske, čínske, japonské & sushi, rybie, libanonské, indické, BBQ), obchodnú arkádu, vyhrievané bazény či bazén s 5-timi šmykľavkami pre dospelých.

Royal Monte Carlo

Royal Monte Carlo

Nový komplex v Albánsku

Albánsko je sama o sebe veľmi krásna krajina s nedotknutou prírodou. A v posledných rokoch sa rapídne zvyšuje prísun turistov. Novootvorený bol hotel Grand Blue Fafa 4*, ktorý stojí priamo na vlastnej pláži, teda máte lehátka a slnečníky zdarma. Pre deti tu nájdete bazén a ihrisko. Ako bonus je tu aj Á la carte reštaurácia

Grand Blue Fafa

Grand Blue Fafa

Nový rezort v Spojených Arabských Emirátoch

Ak si chcete dopriať exotickú dovolenku, jednou z veľmi obľúbených destinácií sú Emiráty. V Abu Dhabí bol novo postavený hotel Saadiyat Rotana Resort & Villas 4*. Hotel sa nachádza na jednej z najkrajších pláží v tejto oblasti. Ponúka Vám minigolf, tenisové kurty, fitnes, kúpeľné centrum či detský klub.

Saadiyat Rotana Resort & Villas

Saadiyat Rotana Resort & Villas

Nový hotel v Turecku

V roku 2017 bol na Tureckej riviére postavený nový hotel Eftalia Ocean Resort 5*. Ide o obrovský komplex rozkladajúci sa na ploche 60 000 m2, takže Vám má určite čo ponúknuť. Vyblázniť sa môžete na šmykľavkách, ktoré sú ako pre dospelých, tak pre deti, alebo sa môžete zúčastniť mnohých voľno časových aktivít. Navštíviť tiež môžete jednu z reštaurácií s obsluhou – talianska a grill, jeden zo 7 barov či Patisserie (cukráreň). Nechýba ani Spa centrum či amfiteáter.

Eftalia Ocean Resort

Eftalia Ocean Resort

Štítok:

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.