Prejsť k obsahu | Prejsť k hlavnému menu

Najlepšie európske party destinácie pre leto 2018

Párty destinácie 2018

Párty destinácie 2018

Chceli by ste si tohtoročnú dovolenku naozaj užiť? Prehýriť celé noci na diskotékach, v baroch či na plážových party? Mám pre Vás hneď niekoľko tipov na party destinácie v Európe. Iste veľa miest poznáte, niektoré Vás možno prekvapia a do iných sa zas hneď zamilujete.

1. Pag

Nám najznámejšie a najdostupnejšie sú veľkolepé párty na Zrce Beach na ostrove Pag v Chorvátsku.V priebehu letnej sezóny sa ich tu koná hneď niekoľko. Čakajú Vás večierky na lodi, párty pri bazéne a nekonečne sa tiahnuca hudba z barov a diskoték. V tomto roku sa začína prvá párty už 31.5.2018, poslednú si potom užijete 2.9.2018

Pláž Zrce, Pag

Pláž Zrce, Pag © Noa Beach Club

2. Ibiza

Kto by nechcel zažiť párty na Ibize. Celosvetovo preslávená búrlivým nočným životom, ale aj teplými slnečnými dňami a priezračným morom, ktoré je vhodné na šnorchlovanie. Najväčšie akcie sa konajú v stredisku San Antonio. Výhodou ale je, že po ostrove jazdí tzv. Discobusy, ktoré Vás takmer všade odvezú. Najznámejším klubom je Amnesia, má dlhú históriu (otvorené od roku 1970) a za vstup dáte od 30 do 60 Eur. Vraj najväčším klubom na svete je Privilege. Tento podnik pojme až 10 000 návštevníkov. Najväčší beach party sa organizujú na Playa d´en Bossa.

Ibiza

Ibiza

3. Mallorca

K nočným ostrovom patrí aj Mallorca. Pokiaľ chcete pokojnú dovolenku, rozhodne si nevyberajte stredisko Magalufta, ktoré je svojím rušným životom dosť známe. Prevažne sa tu schádzajú mladí Angličania a Nemci, ktoré sú svojimi bujarými večierkami známi po celom svete. Nájdeme tu tiež jednu z najväčších diskoték na svete BMC Planet Dance či Casino. Klub pojme až 4000 ľudí, na akcie sú vstupenky od 48 Eur.

BMC Planet Dance, Mallorca

BMC Planet Dance, Mallorca © BMC Planet Dance

4. Praha

Myslím si, že Vás neprekvapí, že do nášho článku patrí aj Praha. Určite Vám neuniklo veľa správ, kedy sa do Prahy schádzajú neplnoletí študenti z okolitých krajín. Medzi obľúbené podniky patria napríklad Coyotes Bar Prague. Ak ste videli film Divoké kočky, iste si spomeniete na podnik, kde sa tancuje na bare a klienti sú občas poliati vodou. Ak nie, o to väčším prekvapením pre Vás bar bude. Nemali by sme zabudnúť ani na SaSaZu. Klub je často plný známých tvárí.

Praha

Praha

5. Mykonos

Ani obľúbené Grécko nezostáva v úzadí. Ostrov Mykonos je sám o sebe pokojnejším ostrovom. Patrí medzi tie drahšie dovolenky a jazdí sem veľa celebrít. Ale aj tu sa skutočne zabavíte. Super Paradise Beach je považovaná za najkrajšiu pláž na Mykonose a naozaj to tu žije. O pláži je známe, že je vyhľadávaná prevažne študentami a homosexuálmi. Na pláži prebiehajú cez leto celodenné párty, je tu aj veľa barov a klubov. Polovica pláže je navyše nudistická.

Super Paradise Beach, Mykonos

Super Paradise Beach, Mykonos

6. Zakynthos

Cenovo dostupnejší je grécky Zakynthos. Jeho najživšou časťou je stredisko Laganas. Pláž sa tu v noci mení na jednu veľkú diskotéku a alkohol tečie prúdom. Pozor, v niektorých obdobiach hlavnej sezóny je v noci vstup na pláže zakázaný, pretože sa tu liahnu mladé karety obrovské, ktorá je chránená. Nezúfajte, pobrežie je plné barov, v ktorých sa môžete zabaviť.

Ostrovček Cameo, Zakynthos

Ostrovček Cameo, Zakynthos

7. Bulharsko

Krajina je stále viac navštevovaná a čím ďalej tým viac sa prispôsobuje turistom. Medzi najrušnejšie strediská patrí Slnečné pobrežie. Promenády sú opäť plné barov a diskoték, nájdete tu hneď 2 veľké aquaparky a ak si chcete zaspomínať na mladosť, je tu na množstvo miest aj niekoľko "jarmokových atrakcií". Ďalším takým strediskom sú potom Zlaté piesky, kde to žije podobne ako na Slnečnom pobreží. Po západe slnka sa plnia miestne taverny, bary či vyhlásené diskotéky a hudba hrá až do rána.

Slnečné pobrežie, Bulharsko

Slnečné pobrežie, Bulharsko

8. Holandsko

Do hlavného mesta - Amsterdamu - sa schádzajú mladí z celého sveta. Predovšetkým je to kvôli benevolencii miestnych zákonov voči ľahkým drogám. Mladí hojne navštevujú coffee shopy či EshopCity, nejeden zavíta aj do uličky červených svetiel. V centre mesta sa nachádza aj niekoľko známych barov a diskoték.

Nočný Amsterdam

Nočný Amsterdam

9. Francúzsko

Najväčšie večierky sa konajú v St. Tropez na Nikki Beach. Pokiaľ ale hneď zo začiatku večera nezbalíte milionára, tak sa tu asi nenapijete. Pohybujú sa tu prevažne celebrity a pitie tu stojí ohromné sumy. Dosť podobne na tom bude aj veľkolepé Cannes, avšak tu si už ten drink doprajete a užijete si zábavu na miestnych diskotékach. Najobľúbenejším barom/clubom bol zvolený La Belle Epoque.

Cannes, Francúzsko

Cannes, Francúzsko

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.