Prejsť k obsahu | Prejsť k hlavnému menu

Leto s tebou: TOP 5 najobľúbenejších gréckych hotelov

Dovolenka v najobľúbenejších gréckych hoteloc

Dovolenka v najobľúbenejších gréckych hoteloc Shutterstock

Chystáte sa tento rok do Grécka? Plánujete letnú dovolenku v obklopení antickými pamiatkami, krásnymi plážami a vynikajúcou gastronómiou? Predstavujeme vám najobľúbenejšie hotely naprieč Gréckom, vyskúšané, ohodnotené a odporúčané našimi spokojnými klientmi. Stačí si len vybrať!

Hotel Neptuno Beach ****

hodnotenie klientov Invia: 8,7 z 10

Hotel Neptun Beach

Hotel Neptun Beach Invia web

Neptuno Beach je pomerne novo postavený hotel na Kréte v oblasti Ammoudara. Stojí priamo na pláži a jeho veľkou prednosťou je, že ponúka ležadlá a slnečníky na pláži zdarma. Do centra s obchodíkmi a tavernami sa dostanete peknou prechádzkou zhruba po pol kilometri. Súčasťou hotela je vonkajší sladkovodný bazén a bazénik určený najmenším. Dvakrát týždenne hotel ponúka tématické večere a každý deň zmrzlinu pre deti. Hotel má v ponuke izby pre maximálne 4 osoby.

Chcem do Neptuno Beach

Mezonety Siora Mary **+

hodnotenie klientov Invia: 9,7 z 10

Mezonety Siora Mary

Mezonety Siora Mary Invia web

Hotel Siora Mary sa nachádza na krásnom ostrove Kefalónia. Narozdiel od ostatných lokácií, si tento kus Grécka zachoval svoj pôvodný ráz a sľubuje pokojnú dovolenku v autentickom prostredí. Mezonety nájdete hneď na pláži s veľmi pozvoľným vstupom do mora. Ubytovanie je bez stravy, prípadne s raňajkami, čo vám umožní ochutnávať typickú grécku kuchyňu v neďalekých tavernách, reštauráciách a baroch. Alebo si môžete nakúpiť čerstvé potraviny a pripraviť si grécky pokrm sami. Apartmány sú vhodné k ubytovaniu max. 4 osôb.

Chcem do Siora Mary

Kam sa vydať cez letnú dovolenku? Na najlepšie grécke ostrovy!

Prečítajte si aj:

Kam sa vydať cez letnú dovolenku? Na najlepšie grécke ostrovy!

Hotel Akti ***+

hodnotenie klientov Invia: 9,7 z 10

Hotel Akti

Hotel Akti Invia web

Zrekonštruovaný Hotel Akti nájdete na stále zelenom ostrove Thassos. Priamo pod hotelom sa nachádza pláž ocenená modrou vlajkou s pozvoľným vstupom do mora a prirodzeným tieňom od všadeprítomných vysokých borovíc. Za nákupmi a zábavou môžete vyraziť do mestečka Potos, ktoré je vzdialené zhruba kilometer od hotelu. Ak si objednáte občerstvenie v hotelovom snack bare, môžete využívať ležadlá a slnečníky na pláži zdarma.

Chcem na Thassos

Hotel Labranda Sandy Beach Resort ****

hodnotenie klientov Invia: 8,3 z 10

Hotel Labranda Sandy Beach Resort

Hotel Labranda Sandy Beach Resort Invia web

Na juhozápadnej strane ostrova Korfu na vás čaká moderný hotelový komplex Labranda Sandy Beach. Areál obklopený krásnou záhradou sa nachádza priamo na pieskovej pláži. Súčasťou hotela sú dve reštaurácie, dva bazény a ešte jeden pre deti so šmykľavkami. Do centra letoviska Agios Georgios to máte z hotela čo by kameňom dohodil - okolo 200 m. Rezort každoročne prechádza zmenami zameranými na vylepšenie interiéru aj exteriéru s cieľom poskytnúť svojim klientom dokonalý relax.

Chcem do komplexu Labranda Sandy Beach Resort

Špecialisti na dovolenku radia: Horúce destinácie pre rok 2020

Prečítajte si aj:

Špecialisti na dovolenku radia: Horúce destinácie pre rok 2020

Hotel Kinetta Beach ****+

hodnotenie klientov Invia: 8,2 z 10

Hotel Kinetta Beach

Hotel Kinetta Beach Invia web

Hotel Kinetta Beach stojí na pevninskej časti Grécka, v letovisku Kinetta. Rezort sa nachádza priamo pri kamienkovej pláži s pozvoľným vstupom do mora, z ktorej je úžasný výhľad na grécke ostrovčeky Salamina, Engina a Agistri. Ležadlá a slnečníky sú na pláži pre klientov zdarma. Súčasťou hotela je bar na pláži, jeden bazén pre dospelých a druhý pre deti, ďalej SPA centrum a kaderníctvo. Najbližšie letovisko, kde nájdete obchodíky, taverny a bary je od hotela vzdialené zhruba 500 m. Hotel pravidelne organizuje tématické večere s ochutnávkou tradičných špecialít.

Chcem do Kinetta Beach

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.