Prejsť k obsahu | Prejsť k hlavnému menu

Európske hotely s najzaujímavejšími bazénmi

Snáď každý jazdí na dovolenku do zahraničia predovšetkým kvôli moru, aby mohol relaxovať na krásnych plážach pri priezračnej vode. Priznajme si ale, že dôležitú rolu pri výbere ubytovania hrá aj bazén. Prípadne patríte k tým, ktorý radi chodia na dovolenku k moru, ale prevažnú časť pobytu radšej strávia pri bazéne a preto je aj Vašou hlavnou preferenciou? Poďme sa pozrieť na tie najúžasnejšie bazény.

Hotely s najkrajšími bazénmi v Grécku

Je Grécko vašou obľúbenou destináciou? Ukážem Vám hotely, ktoré Vás nadchnú. Na polostrove Peloponéz sa nachádza hotel The Romanos Costa Navarino 5*, v ktorom môžu hostia využívať tri vonkajšie vyhrievané bazény, z ktorých je neopísateľný výhľad na morskú hladinu. Jedná sa o tzv. nekonečné bazény (na prvý pohľad vyzerajú, že nemajú žiadny koniec). Hotel ponúka k vybraných izbám aj privátne nekonečné bazény, to si nemôžete nechať ujsť.

The Romanos Costa Navarino

The Romanos Costa Navarino

Máte radi viac súkromia a miesta, kde nie je toľko turistov? Malý ostrov Mykonos, ktorý je súčasťou gréckeho súostrovia Kyklady, je pre Vás tým pravým. Priamo pri pláži v oblasti Psarrou leží hotel Grecotel Mykonos Blu 5*. Hotel známeho reťazca Grecotel je vystavaný terasovito s využitím miestnych materiálov (kameň v kombinácií s drevom a kovom). Nekonečné bazény s výhľadom na more v spojení s bielymi stenami hotela vo Vás navodia romantickú náladu a pohodu.

Grecotel Mykonos Blu

Grecotel Mykonos Blu

Z bazéna na pláž lanovkou - Kanárske ostrovy

Tenerife „ostrov večnej jari“ ukrýva hotel The Ritz-Carlton, Abama 5*, ležiaci na vrchole útesu, odkiaľ vedie lanovka na pláž. Pýši sa nielen touto zvláštnosťou, ale aj netypickým bazénom pre svojich hostí. Umelé kamene a všadeprítomné palmy nepôsobia na hostí tak chladne a navyše výhľad na Atlantický oceán a susedné ostrovy Gomera je kúzelný.

The Ritz-Carlton, Abama

The Ritz-Carlton, Abama

Talianko a nezabudnuteľný bazén v jaskyni

Taliansko je nádherná krajina plná pamiatok, vynikajúceho jedla a kávy. Ak zavítate do Toskánska, môžete navštíviť wellness hotel Tombolo Talasso Resort 5* na nedotknutom toskánskom pobreží. Tento hotel Vám ponúkne nezabudnuteľné kúpanie v bazénu vo vnútri jaskyne. Alebo môžete využiť krásne počasie vo vonkajšom bazéne ukrytom medzi borovicovým hájom.

Tombolo Talasso Resort

Tombolo Talasso Resort

Slovensko ponúka dychberúci výhľad z bazéna na Chopok

Ak sa Vám tento rok nechce ísť k moru, za zaujímavou dovolenkou nemusíte jazdiť ďaleko. Na našom Slovensku, vo Vysokých Tatrách je jeden úžasný, viac než 100 rokov starý hotel s názvom Grandhotel Praha 4*. Hotel Vám poskytne vonkajší nekonečný bazén s výhľadom do horského údolia a na majestátny Chopok. V noci môžete pozorovať hviezdnu oblohu, pretože bazén je vyhrievaný – krásny romantický zážitok.

Grandhotel Praha

Grandhotel Praha

Rakúske termálne bazény

Krajina s rozprávkovými zámkami, úžasnou prírodou a obrovským počtom jazier. V Kaprune sa nachádza hotel Tauern Spa Kaprun 4*+. Disponuje termálnymi kúpeľami s rozlohou viac než 20 000 m2 s výhľadom na Alpy. Možnosť kúpania vonku je aj v zime, takže hurá na lyžovačku.

Tauern Spa Kaprun

Tauern Spa Kaprun

Vyberte si dovolenku Vašich snov, možností je mnoho, či už sa jedná o bazén, vzhľad hotela alebo poskytované služby.

 

 

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.