Prejsť k obsahu | Prejsť k hlavnému menu

Vydajte sa na zápas Realu Madrid

Futbal nie je iba pre mužov. Radi sledujete v televízií alebo na internete futbalové stretnutia? V dnešnej dobe, kedy je cestovanie veľmi jednoduché, môžete vidieť španielsky futbalový klub Real Madrid v akcií na vlastné oči. Ak so sebou plánujete vziať svoju drahú polovičku, ktorú ale futbal príliš nezaujíma, nemajte obavy. Určite ocení, že zápasy sa konajú vo veľkých mestách a svoj voľný čas môže využiť na nákupy či poznávaním pamiatok.

Real Madrid Club de Fútbol

Klub bol založený v roku 1902 a jeho domácim štadiónom je Santiago Bernabéu v Madridu. Klub má aj sekciu basketbalu, tenisu, stolného tenisu a vodného póla. Rovnako ako jeho najväčší rivali FC Barcelona a a Atlético Madrid hrajú najvyššiu španielsku ligu Primera división, ktorú naposledy vyhrali v sezóne 2016/2017. Okrem iného obsadili aj prvé miesto v Lige majstrov UEFA a to celkom dvanásťkrát (najviac získaných titulov). V roku 2014 a 2016 vyhrali Majstrovstvá sveta vo futbale klubov. Najväčšou hviezdou je portugalský hráč Cristiano Ronaldo. V roku 2016 získal (dohromady celkom štyrikrát) ocenenie Zlatá lopta pre najlepšieho futbalistu roka.

Little Savage

V auguste tohto roku je možné zúčastniť sa španielskeho Superpohára vo futbale (15.08.2017) medzi klubmi Real Madrid a FC Barcelona, ktoré vyhrali španielsku prvú ligu, respektíve španielsky pohár. Prípadne navštíviť Superpohár UEFA (08. 08. 2017), v ktorom sa stretnú tímy Real Madrid (víťaz Ligy majstrov UEFA) a Manchester United (víťaz Európskej ligy UEFA).

Vstupenky na španielsky Superpohár sú aktuálne za cca 240 Eur - jedná sa o základnú kategóriu. Kategórie prvej a druhej triedy či PREMIUM sú už za príplatky. Ak si vyberiete organizovaný zájazd, je možná doprava autobusom či letecky. Cestovné kancelárie sú Vám schopné letecké zájazdy individuálne zostaviť podľa Vašich požiadavkov - dĺžka pobytu, hotel či doplnkový program.

LauraHale

ZAUJÍMAVOSŤ: Na štadióne Santiago Bernabéu je fanúšikom zakázané obliekať sa do farieb klubovej farby súpera.

 

Štítok:

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.