Prejsť k obsahu | Prejsť k hlavnému menu

Nová luxusná aerolinka pre psov sľubuje prvotriedny zážitok

Už od 11. apríla si môžu psíčkari užiť dovolenku aj so svojim štvornohými miláčikmi. Spoločnosť BARK, spustila novú psiu aerolinku BarkAir na trase medzi New Yorkom, LA a Londýnom. Letenky začínajú od 6000 eur.  

Inšpiráciou sa stala nemecká doga  

Možnosti pre prepravu domácich zvierat letecky sú veľmi obmedzené. "Je tu obrovský záujem a dopyt no zároveň frustrácia," povedal Matt Meeker, generálny riaditeľ spoločnosti BARK. Ten totiž cestovanie so svojou nemeckou dogou Hugom pokladá za traumatizujúci zážitok.  

Zbalil sa do boxu, aby letel ako pes 

Aby lepšie porozumel zážitku svojho psa rozhodol sa, že na jednu hodinu bude letieť ako pes na bežnej leteckej linke. „Bolo to stiesnené, tmavé, všade boli hlasné zvuky, bol som dezorientovaný, žiadne jedlo ani voda...," opísal svoju traumu.   

Zážitok ako v prvej triede 

Cieľom spoločnosti je vytvoriť luxusný zážitok z cestovania prvou triedou pre svojich chlpatých pasažierov a svojich majiteľov. Bark Air mysleli skutočne na všetko ! Na palube na psíkov čakajú psie pochúťky, nápoj podľa výberu a pre pokojný let i chrániče sluchu či upokojujúca hudba. 

Prvé lety by mali začať 23. mája a budú lietať týždenné medzi New Yorkom a LA. Nasledujúci týždeň sa spustí spojenie medzi Westchesterom a londýnskym letiskom Stansted. Letenky cez BARK Air začínajú od 6 000 eur , pričom v cene letenky je miesto pre jedného psa a jedného majiteľa.  

Zdroj: https://air.bark.co

Štítok:

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.