Prejsť k obsahu | Prejsť k hlavnému menu

Dovolenka na zaoceánskej lodi okolo krajín Európy

Plavba loďou

Plavba loďou

Už Vás nebavia tie typické dovolenky na jednom mieste? Chceli by ste za pár dní objaviť krásy viacerých krajín? Napadla Vás niekedy plavba loďou, kde toto všetko zažijete, a navyše strávite netradičnú dovolenku ubytovaní v kajute lode?

Na čo sa pri plavbe zaoceánsku loďou pripraviť?

  • Ak trpíte morskou chorobou, nie je to nič pre Vás.
  • Aj keď sa jedná o Európu, potrebujete na tieto cesty platný pas, jeho platnosť musí byť minimálne 6 mesiacov po návrate z plavby.
  • Stravovanie je formou plnej penzie, pitie nie je zahrnuté v cene (je možné dokúpiť nápojové balíčky).
  • V 90%  zájazdov nie je v cene plavby doprava do prístavu (letenka). Je možné ju zaistiť na vyžiadanie.
  • Povinné denné sprepitné obsluhe.
  • Na lodi nie je prítomný delegát.
  • Nalodenie je 2 hodiny vopred.
  • Ak počas cesty opustíte loď (výlety, nákupy), dajte si pozor na čas odchodu – loď na Vás čakať nebude.

Užite si plavbu na zaoceánskej lodi

Užite si plavbu na zaoceánskej lodi

Kúzelným Stredomorím na najväčšej lodi sveta - Symphony of the Seas

Jednou z niekoľkých výhod tejto plavby je, že letenku do Barcelony už máte zahrnutú v cene, a navyše je plavba aj s českým delegátom. Jediný termín tejto plavby je 6.10. - 14.10.2018. Loďou Symphony of the Seas budete uchvátení a ak so sebou vezmete aj deti, pravdepodobne ju na konci týždňa nebudú chcieť ani opustiť. Na lodi nájdete 20 reštaurácií, divadlo v broadwayskom štýle, kabaret, karaoke bar, lezecké steny, lanové centrum, dva surferské simulátory, fitness, najdlhší tobogan na moriach Ultimate Abyss, 4 bazény a 10 víriviek. Loď má 47 palúb a pojme 67 804 pasažierov.

V rámci plavby sa pozriete do Barcelony (Španielsko), Palma de Mallorca (Mallorca), Marseille (Francúzsko), La Spezie (Taliansko), Civitavecchia (Taliansko) a Neapola (Taliansko).

Symphony of the Seas

Symphony of the Seas

Costa Luminosa

Loď Costa Luminosa má kapacitu necelých 3000 cestujúcich a ponúka prvotriedne služby. K vybaveniu lodi okrem iného patrí wellness, posilňovňa, golfový simulátor, 2 vonkajšie bazény, tobogan, 4 vírivky, 4D kino, simulátor Formule 1, dráha na in-line korčuľovanie a 11 barov.

Trasa plavby je nasledujúca: Benátky (Taliansko), Bari (Taliansko), Atény (Grécko), Olympia (Grécko), Kotor (Čierna Hora) a Split (Chorvátsko).

Costa Luminosa - bar

Costa Luminosa - bar

MSC Meraviglia

Loď MSC Meraviglia je aktuálne štvrtým najväčším výletným plavidlom sveta, má 19 palúb a pojme až 5 714 pasažierov. Na lodi si môžete dopriať prechádzku po promenáde s najdlhšou LED klenbou na mori alebo gurmánske zážitky v 12 reštauráciách a baroch. K zábave ponúka Polar Aquapark, predstavenie Cirque du Soleil, simulátory Formule 1 alebo karaoke.

Trasa plavby: Janov (Taliansko), Civitavecchia (Taliansko), Palermo (Taliansko), Valletta (Malta), Barcelona (Španielsko), Marseille (Francúzsko).

MSC Meraviglia

MSC Meraviglia

Costa Favolosa

Loď Costa Favolosa má kapacitu takmer 4000 pasažierov, jej dominantou je átrium Dei Diamanti s ochodzami nákupnej galérie a presklenými panoramatickými výťahmi. K vybaveniu lode patrí kúpeľný areál, posilňovňa, športové ihriská, 4D kino, kasíno a detské cluby s vybavenými herňami.

Trasa plavby: Warnemünde (Nemecko), Aahrus (Dánsko), Haugesund (Nórsko), Olden (Nórsko), Hellesylt (Nórsko), Bergen (Nórsko).

Costa Favolosa - átrium

Costa Favolosa - átrium

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.