Prejsť k obsahu | Prejsť k hlavnému menu

Autosalón Ženeva 2018

Autosalón Ženeva 2018

Autosalón Ženeva 2018

Vo švajčiarskej Ženeve, neďaleko francúzskych hraníc, sa bude od 8. do 18. marca 2018 konať už 88. ročník obľúbeného autosalónu. Vydajte sa sem na exkurziu a pozrite si tie najluxusnejšie nablýskaná autá svetových značiek aj najočakávanejšie novinky. Ženevský autosalón prebehne na výstavisku Palexpo, jednom z najväčších výstavných stredísk planéty. V siedmich halách na vás budú čakať facelifty aj nové modely, vrátane tých od spoločnosti Škoda.

Na autosalón Ženeva 2018 s cestovnou kanceláriou

Mnohé cestovné kancelárie organizujú cenovo výhodné trojdňové autobusové zájazdy na ženevský autosalón. Ceny zvyčajne zahŕňajú tiež podvečerný program v Ženeve so sprievodcom. Máte teda šancu spoznať aj samotné kozmopolitné mesto, rozkladajúce sa pod alpskými vrchmy a lákajúce na pokojnú atmosféru aj pekné historické centrum. Obvykle býva v cene zájazdu zahrnutá aj celodenná vstupenka na autosalón. K dispozícii sú tri termíny: od 9. do 11. marca, od 12. do 14. marca alebo od 16. do 18. marca.

Nočná Ženeva, Švajčiarsko

Nočná Ženeva, Švajčiarsko

Program autosalónu v Ženeve

Pre návštevníkov populárnej show je pripravený vskutku pestrý a rozmanitý program. Budú sa môcť pozrieť na autá pre každodenné použitie aj na vzácne a drahé super autá, vrátane koncepčných vozidiel bez vodiča. Usporiadatelia si kladú za cieľ urobiť z návštevy automobilky úžasný zážitok plný radosti. K dispozícii preto budú aj atraktívne simulátory, ktoré záujemcom poskytnú možnosť vyskúšať riadenie pretekárskeho auta alebo dokonalej techniky úsporného riadenia. Ako každý rok bude aj tento rok k dispozícii množstvo tematických reštaurácií s rozsiahlymi jedálničkami, ale aj neformálnymi sendvičmi a nápojmi.

Aké novinky nás na Autosalóne 2018 čakajú?

Aké novinky nás na Autosalóne 2018 čakajú?

Prestižna akcia

Táto automobilová prehliadka v Ženeve je jedinou medzinárodnou automobilovou show uznanou organizáciou OICA (Medzinárodná organizácia automobilových konštruktérov), ktorá sa v Európe koná každý rok a je členom skupiny "Top 5" na celom svete. V roku 2017 vystavovatelia posilnili prestíž a význam akcie tým, že predstavili viac ako 150 svetových a európskych vozidiel pred asi 10 000 zástupcami médií. Počas jedenástich dní autosalóne bolo zaregistrovaných viac ako 691 000 záznamov návštevníkov zo všetkých kútov sveta. Takže si to v roku 2018 rozhodne nenechajte ujsť ani vy!

Štítok:

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.