Prejsť k obsahu | Prejsť k hlavnému menu

Aktívna dovolenka pre ženy

Aktívna dovolenka pre ženy

Aktívna dovolenka pre ženy

Už vás nebaví sedieť doma? Potrebujete si oddýchnuť od každodenného zhonu? Máte rady more, ale nerady leňošíte iba na pláži? Chceli by ste spoznať nových ľudí? Možno práve pre Vás bude aktívna dovolenka to pravé.

Niektoré kancelárie ponúkajú špeciálne letné dovolenky pri mori pre ženy každého veku. Naučíte sa niečo nové pri aktivitách, krásne sa opálite a kto vie? Možno nájdete aj novú kamarátku.

Aktívna dovolenka v Chorvátsku

Najviac pobytov pre aktívnu dovolenku nájdeme v Chorvátsku. V ponuke sú pobyty v apartmánoch v rôznych častiach krajiny, spojené s cvičením pilates, jogy, zumby, brušných tancov či aerobicu. Skúste napríklad ubytovanie v hoteli Croatia Sydney či v apartmáne Babaja v Omiši, alebo Vilu Julia v Pakoštane, ktorej súčasťou je aj bazén alebo apartmánové vily Marin a Marina v Tučepi. Všetky tieto ubytovania ponúkajú kurzy aerobicu vo vybraných júnových, augustových a septembrových termínoch s autobusovou dopravou. Pokiaľ máte záujem o viac informácií, kontaktujte ktorúkoľvek pobočku Invia.

Aerobic v Chorvátsku

Aerobic v Chorvátsku

Dovolenka na bicykli v Taliansku

Chcete zažiť skutočne aktívnu dovolenku a zároveň spoznať krajinu iného štátu? Skúste cyklistické pobyty pri jazere Lago di Garda v Taliansku. Tamojšia príroda Vás dozaista očarí a môžete využiť aj možnosť kúpania v jazere ľadovcového pôvodu. Mnohé cestovné kancelárie organizujú aj zájazdy, kedy Vás na miesto dovezú autobusom, zabezpečené je ubytovanie aj daná trasa.

Dovolenka na bicykli pri Lago di Garda

Dovolenka na bicykli pri Lago di Garda

Jóga na Zakynthose

Ak sa Vám nechce cestovať na dovolenku autobusom alebo autom a je pre Vás pohodlnejšie lietadlo, zvoľte pobyt na jednom z najkrajších ostrovov Grécka – Zakynthose. Ostrov s dlhými piesočnými plážami a možnosťou výletov na pláže plné korytnačiek Vás ohromí. Navyše si zacvičíte jogu každé ráno a večer pri západe slnka. Tieto pobyty vyhľadávajú aj mamičky s deťmi.

Jóga na Zakynthose

Jóga na Zakynthose

Nákupná horúčka - aktívna dovolenka trochu inak

Niektoré z nás si aktívny odpočinok predstavujú trochu inak. Neodpočiniete si nikde inde ako v obchodnom dome počas nákupov najrozličnejších vecí pre seba a svojich blízkych? Vydajte sa za nákupmi do sveta. Väčšina z Vás určite pozná nákupný dom Primark. Či už sa vydáte do Viedne, Drážďan alebo Londýna, vzhľadom k nízkym cenám sa s prázdnymi rukami určite nevrátite.

Cestovanie za nákupmi

Cestovanie za nákupmi

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.