Prejsť k obsahu | Prejsť k hlavnému menu

8 romantických lokalít ako stvorených pre zásnuby + tipy na prstene

Rozhodli ste sa v živote posunúť o kúsok ďalej a plánujete zásnuby? Potom si možno lámete hlavu nad tým, v akých scenériách by sa tento romantický okamih mal odohrávať. Nechajte sa inšpirovať našim výberom tých najzamilovanejších miest a vezmite svoju polovičku na výlet snov, na ktorom vám zaručene povie áno! Ak ešte stále hľadáte ten správny prsteň, prečo si nevybrať taký, ktorý vám bude pripomínať vašu jedinečnú cestu?   

Tipy na prstene: Eppi.sk | spolupráca

Santorini, Grécko

Shutterstock

Tento grécky ostrov je známy hlavne pre svoju fotogenickosť. Biele domčeky s modrými detailmi, západy slnka ako z katalógu a veľa miest vysoko nad horizontom, kde nie je núdza o dych vyrážajúce výhľady na okolitú krajinu. Práve táto kombinácia robí zo Santorini dokonalé miesto pre rozprávkové zásnuby! Santorini je všeobecne považované za jednu z najromantickejších a najmalebnejších destinácií na svete, vďaka čomu je ideálnym miestom pre ponuku na sobáš. 

Romantika na Santorini

Tip na miesto: Terasa s výhľadom na kalderu (sopečný útvar) počas západu slnka v dedinke Oia.  
Zásnubný prsteň: Decentný prsteň s akvamarínom, zafírom, mesačným kameňom a diamantom Roth pripomínajúci čisté vody Egejského mora

Cluster prsteň s akvamarínom, zafírom, mesačn

Cluster prsteň s akvamarínom, zafírom, mesačn EPPI SK

Polárna žiara 

Polárna žiara

Polárna žiara Shutterstock

Dodajte svojim zásnubám čarovný nádych položením otázky pred polárnou žiarou. Úchvatné zobrazenie žiarivých farieb tancujúcich po arktickej oblohe vytvorí priam nebeský zážitok. Magickosť polárnej žiari môžete zažiť napríklad v známej stanici Aurora Sky Station vo Švédsku, kúzelnom prostredí sklenených iglu v laponoskom Fínsku či napríkld v islanskej metropole Reykjaviku.  

Najlepšie miesta k pozorovaniu polárnej žiary

Prečítajte si aj:

Najlepšie miesta k pozorovaniu polárnej žiary

 

Tip na miesto: Presklenné iglu v Laponsku obklopené zasneženou krajinou.  
Zásnubný prsteň: Mimoriadny zásnubný prsteň s alexandritom a moissanitmi zaujme svojou výraznou farbou, v ktorej sa miešajú odlesky modrej, fialovej a zelenej pripomínajúc očarujúce farby polárnej žiary.  

Zásnubný prsteň s princess alexandritom a moi

Zásnubný prsteň s princess alexandritom a moi EPPI SK

Paríž, Francúzsko

Shutterstock

Hovoriť o zásnubách a nespomenúť hlavné mesto lásky Paríž ?  V kulisách tejto metropoly sa natočili desiatky romantických filmov, napísalo stovky milostných básní a prebehlo tisíce žiadostí o ruku! Architektúra mesta, dláždené ulice a očarujúce štvrte vyžarujú nadčasovú krásu. Či už sa rozhodnete pokľaknúť pod Eiffelovou vežou, na prechádzke okolo Seiny alebo na slávnej Champs Elyseés, buďte si istí, že sa vašej polovičke rozhodne podlomia kolená.  
 
Tip na miesto: Eiffelova veža alebo Pont des Arts (Most lásky) 
Zásnubný prsteň: Symbolický prsteň z francúzskej kolekcie Toi et Moi v preklade „Ty a Ja“, ktorý patrí do kategórie nadčasových.. Tvoria ho dva drahokamy v tomto prípade rubín a diamant, ktoré symbolizujú spojenie dvoch duší v jednu. Hovorí sa, že úplne prvý Toi et Moi zásnubný prsteň nosila Joséphine de Beauharnais, francúzska cisárovna a manželka Napoleona Bonaparte. 

Prsteň Toi et Moi s rubínom a lab-grown diama

Prsteň Toi et Moi s rubínom a lab-grown diama EPPI SK

Bali, Indonézia

Bali, Indonézia

Bali, Indonézia Shutterstock

Hľadáte výnimočnú destináciu v tropickom prostredí? Ostrov Bali v Indonézii je celosvetovo známy pre svoju romantickú a uvoľnenú atmosféru. Vodopády, nádherné pláže, unikátne chrámy či skvelé jedlo a to ešte nie je všetko! Bali sa môže pochváliť niektorými z najúchvatnejších západov slnka na svete. Prenajmite si skúter, zastavte na niektorej z množstva malých pláží, pokľaknite a užívajte si momenty číreho šťastia! 

Tip na miesto: Západ slnka a romantická večera na pláži v Uluwatu.  
Zásnubný prsteň: Atypický cluster zásnubný prsteň s diamatmi pripomínajúc krásu vodopádov na Bali.  

Atypický cluster zásnubný prsteň s diamantmi

Atypický cluster zásnubný prsteň s diamantmi EPPI SK

Kyoto, Japonsko

Japonsko na jar

Japonsko na jar Shutterstock

Najlepším obdobím na zásnuby v Japonsku je jar, kedy kvitnú čerešnové kvety tkzv. sakurami. Pominuteľná krása čerešňových kvetov symbolizuje pominuteľnosť života a dôležitosť ocenenia každého okamihu. Od pokojných chrámov v Kjóte až po malebnú krajinu Hokkaida, Japonsko ponúka pestrú škálu úžasných kulís.  

Tip na miesto:  Pod rozkvitnutými čerešňovými kvetmi v parku Maruyama alebo uprostred pokoja tradičnej čajovej záhrady. 
Zásnubný prsteň: Výnimočný prsteň s diamantom broskyňovej farby inšpirovaný čerešňovým kvetom.  

Zásnubný prsteň s 0.30ct IGI certifikovaným b

Zásnubný prsteň s 0.30ct IGI certifikovaným b EPPI SK

Madeira 

Shutterstock

Ostrov večnej jari, kde celoročne panujú príjemné teploty vás privíta všadeprítomnou zeleňou, krásnymi plážami, vavrínovými lesmi i vysokými vodopádmi. Urobte si výlet do Monte Palace Tropical Garden situovanej na kopci nad hlavným mestom ostrova Funchal. Po vyhliadkovej jazde lanovkou sa pred vami otvorí doslova rajská záhrada s unikátnymi zbierkami kvetov z celého sveta. A povedzte, viete si predstaviť romantickejšie miesto, kde niekomu vyznať lásku? 

Letíme na Madeiru
 
Tip na miesto: Tretí najvyšší vrch Pico do Arieiro s panoramatickým výhľadom na ostrov. 
Zásnubný prsteň: Diamantový zásnubný prsteň, ktorý vyzerá ako stvorený z morských vĺn. 

Zásnubný prsteň s 0.30ct IGI certifikovaným m

Zásnubný prsteň s 0.30ct IGI certifikovaným m EPPI SK

New York, USA

Zásnuby v New Yorkorku

Zásnuby v New Yorkorku Shutterstock

Mesto, ktoré nikdy nespí, kde sa mrakodrapy dotýkajú oblakov a ulice pulzujú energiou, otvára brány pre nové príbehy o láske. Možno aj tej vašej !  Ikonické pamiatky mesta, ako je Central Park, Brooklynský most a Times Square, poskytujú úchvatné prostredie pre zásnuby ako romantických filmov.  

Tip na miesto: Vyhliadka na mesto z vrcholu Rockefellerovho centra s panorámou New Yorku.  
Zásnubný prsteň: Vyberte si elegantný a nadčasový diamantový prsteň, ktorý bude zodpovedať sofistikovanosti mesta. Honosný vzhľad a originalita sa sústreďujú v nezastupiteľnej hlavnej úlohe čierneho diamantu. Inšpirovali sme sa prsteňom Carrie Bradshaw zo seriálu Sex v meste.  

Prsteň s čiernym a bielymi diamantmi Ymos

Prsteň s čiernym a bielymi diamantmi Ymos EPPI SK

Benátky, Taliansko

Benátky, Taliansko

Benátky, Taliansko Shutterstock

Talianska metropola, ktorá sa tiež prezýva „Mesto mostov“ inšpirovala mnoho párov na potvrdenie svojej lásky. Vzdialenosť mesta Benátok od Slovenska je priam priaznivá a preto ho mnohí volia na víkendový pobyt.  Nikde inde na svete si neužijete jazdu na gondole s takou autentickou talianskou atmosférou. A keď budete brázdiť po miestnych ostrovčekoch, narazíte na množstvo romantických zákutí, ktoré jednoducho nabádajú k vyznaniu lásky! 
  
Tip na miesto: Presuňte sa mestom na gondole a nechajte čaro Benátok navodiť náladu. 
Zásnubný prsteň: Zásnubný prsteň z ružového zlata s diamantom vyzerá ako poklad zo šperkovnice našich predkov, čo odrkadľuje pôvab starého mesta. 

Ručne rytý prsteň s pear salt and pepper diam

Ručne rytý prsteň s pear salt and pepper diam EPPI SK

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.