Prejsť k obsahu | Prejsť k hlavnému menu

Egypt: 7 najobľúbenejších hotelov v roku 2023/24 podľa našich klientov

Očarujúci Egypt plný starovekej histórie, nespočetných zážitkov i luxusu si za posledné roky získal srdcia našich klientov. Aby sme vám ušetrili čas a uľahčili rozhodovanie pri výbere toho správneho hotela, nechajte sa inšpirovať našich výberom 7 najlepších hotelov v Egypte za 2023/24, ktoré vyskúšali naši klienti na vlastnej koži.  

Egypt z Bratislavy

1.) Grand Waterworld Makadi 5*, Hurghada

Hotel Grand Waterworld Makadi

Hotel Grand Waterworld Makadi

Hodnotenie: 4,1 z 5 * 

Tento rezort sa nachádza pozdĺž očarujúceho pobrežia Makadi Bay a vyniká svojou rodinnou atmosférou a množstvom vybavenia. Od rozsiahleho vodného parku až po luxusné kúpeľné zariadenia, Grand Waterworld Makadi uspokojuje potreby hostí všetkých vekových kategórií. Priestranné izby, rozmanité možnosti stravovania a dokonalé služby ešte viac skvalitňujú pobyt a robia z neho obľúbenú destináciu pre rodiny aj páry. 

Odkaz na hotel: https://www.invia.sk/hotel/egypt/hurghada/grand-waterworld-makadi/ 

2.) Siva Grand Beach 4* , Hurghada

Siva Grand Beach 4* , Hurghada

Siva Grand Beach 4* , Hurghada

Hodnotenie: 4,1 z 5 * 

V rušnom letovisku Hurghada ponúka dokonalé spojenie relaxu a dobrodružstva. Hostia chvália nedotknutú pláž, kde sa môžu opaľovať alebo sa venovať vzrušujúcim vodným športom. Elegantný dizajn rezortu spolu s množstvom reštaurácií a barov zaisťuje nezabudnuteľný pobyt pre náročných cestovateľov, ktorí hľadajú luxusné útočisko pri Červenom mori. 

Odkaz na hotel: https://www.invia.sk/hotel/egypt/hurghada/siva-grand-beach/ 

3.) The Grand Resort 4*, Hurghada

The Grand Resort 4*, Hurghada

The Grand Resort 4*, Hurghada

Hodnotenie: 4,2 z 5 * 

Ako už názov napovedá, The Grand Resort v Hurghade zodpovedá svojej povesti majestátnosti a prepychu. Pochváliť sa môže honosným ubytovaním, prvotriednymi možnosťami stravovania a rozsiahlym zoznamom rekreačných aktivít, stelesňuje luxusné bývanie v srdci najživšieho egyptského pobrežného mesta. Či už si doprajete omladzujúcu kúpeľnú kúru alebo leňošenie pri rozľahlom bazéne, hostia sa môžu tešiť na bezkonkurenčnú pohostinnosť a sofistikovanosť. 

Odkaz na hotel: https://www.invia.sk/hotel/egypt/hurghada/the-grand-resort/ 

Oddýchnite si v luxuse: 5 najlepších hotelov len pre dospelých v Egypte

Prečítajte si aj:

Oddýchnite si v luxuse: 5 najlepších hotelov len pre dospelých v Egypte

 

4.) Caribbean World Soma Bay 5* , Hurghada

Hodnotenie: 4,4 z 5 * 

Tento all-inclusive rezort sa nachádza pozdĺž nedotknutých brehov zálivu Soma Bay a vyžaruje tropický šarm a pokoj. Hostia sú uchvátení sviežimi záhradami rezortu, tyrkysovými vodami a úchvatným výhľadom na Červené more. Vďaka množstvu možností stravovania, živej zábavy a množstvu vodných aktivít ponúka Caribbean World Soma Bay idylický únik pre tých, ktorí hľadajú relaxáciu a dobrodružstvo v rovnakej miere.

Odkaz na hotel: https://www.invia.sk/hotel/egypt/hurghada/caribbean-world-soma-bay/ 

5.) Xanadu Makadi Bay 5*, Hurghada

Xanadu Makadi Bay

Xanadu Makadi Bay

Hodnotenie: 4,7 z 5 * 

Zátoka Xanadu Makadi Bay, schovaná v pokojnej enkláve Makadi Bay, ponúka oázu luxusu a pokoja. Hostia sú privítaní vrelou pohostinnosťou a elegantným ubytovaním s moderným vybavením. Či už sa leňošia pri bazéne s nekonečným okrajom, oddávajú sa gurmánskej kuchyni alebo skúmajú živé koralové útesy v okolí, návštevníkom bude poskytnutá dokonalá zmes pohodlia a dobrodružstva uprostred krásy egyptského pobrežia Červeného mora. 

Odkaz na hotel: https://www.invia.sk/hotel/egypt/hurghada/xanadu-makadi-bay/ 

6.) Shoni Bay Resort 4*, Marsa Alam

Hotel Shoni Bay Resort

Hotel Shoni Bay Resort

Hodnotenie: 4,1 z 5 * 

Pre cestovateľov, ktorí hľadajú odľahlé útočisko ďaleko od zhonu, je Shoni Bay Resort v Marsa Alam skrytým klenotom. Tento ekologický rezort je obklopený nedotknutými plážami a drsnou krajinou a ponúka harmonickú zmes udržateľnosti a luxusu. Hostia si môžu oddýchnuť v štýlových bungalovoch, ochutnať miestne jedlá a vydať sa na nezabudnuteľné potápačské expedície, aby sme preskúmali zázraky morského života v Červenom mori. 

Odkaz na hotel: https://www.invia.sk/hotel/egypt/marsa-alam/shoni-bay-resort/ 

Aké výlety môžete podniknúť v Hurghade?

Prečítajte si aj:

Aké výlety môžete podniknúť v Hurghade?

 

7.) Pyramisa Beach Resort Sahl Hasheesh 5*, Sahl Hasheesh

 Pyramisa Beach Resort Sahl Hasheesh

Pyramisa Beach Resort Sahl Hasheesh

Hodnotenie: 3,9 z 5 * 

Tento rezort sa nachádza v exkluzívnej enkláve Sahl Hasheesh a uchváti hostí svojou úžasnou architektúrou, sviežimi záhradami a panoramatickým výhľadom na Červené more. Rezort Pyramisa Beach sa môže pochváliť množstvom rekreačných zariadení vrátane súkromnej pláže, centra vodných športov a svetových kúpeľov a ponúka jedinečný únik pre tých, ktorí hľadajú luxus a pokoj na slnkom pobozkanom egyptskom pobreží. 

Odkaz na hotel: https://www.invia.sk/hotel/egypt/sahl-hasheesh/pyramisa-beach-resort-sahl-hasheesh/  

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.