5 tipov na last minute dovolenku: za romantikou na Sicíliu, za dobrodružstvom na Cyprus

Vzdať sa letného odpočinku pri mori nemusia ani tí, ktorí nestihli objednať zájazd včas. Mnoho hotelov ponúka miesta aj na poslednú chvíľu a väčšinou aj za skvelé ceny. Ak sa teda dnes rozhodnete vyraziť, zajtra už môžete leňošiť na pláži. A dokonca možno aj za polovicu pôvodnej ceny zájazdu. Prečítajte si naše tipy na last minute zájazdy, na ktoré sa oplatí vyraziť.

Tip: Na Cypre sa nudiť nebudete

Ak vás nebaví len ležanie na pláži, vyrazte tento rok na Cyprus. Okre krásneho mora totiž ponúka aj množstvo trás na jednodenné výlety. Prejdete sa v kopcoch, spoznáte miestnu prírodu a život v malých horských dedinkách. Ak holdujete jazdeniu na horskom bicykli, budete Cyprus milovať. „Na cyklistov sú na Cypre pomerne dobre pripravení, takže okrem mnohých trás delených podľa náročnosti aj dĺžky, si tu bicykle môžete aj požičať,“ hovorí Ivan Šidla, marketingový manažércestovnej agentúry Invia, kde nájdete stovky zájazdov last minute.

...

Tip: Za plážami ako z Karibiku

Ak po náročnom roku v práci túžite zaboriť nohy bieleho piesku a plávať v priezračne čistej vode, vyrazte do Grécka. Hneď niekoľko gréckych pláží sa totiž pravidelne umiestňuje na popredných priečkach rebríčku najkrajších plážach sveta. Za priateľské ceny budete mať pocit, že ste na tých najluxusnejších miestach Karibiku. „Chybu neurobíte, ak zvolíte pláž Elafonissi na ostrove Kréta. Piesok zo Sahary a krištáľovo modrá voda uspokojí aj najnáročnejších cestovateľov,“ hovorí Ivan Šidla z cestovnej agentúry Invia s najväčšou ponukou zájazdov na poslednú chvíľu na slovenskom internete.

 

Celý článok: 5 tipov na last minute dovolenku: za romantikou na Sicíliu, za dobrodružstvom na Cyprus

netky.sk

Publikované: 31.07.2015